HVA SKJER PÅ SJØSLAG?

Se mer detaljer om hvert arrangement videre ned på siden

  • 12. mars - Winemakers dinner - Lanzerac -Fullbooket
  • 20. mars - Winemakers Dinner - DuMOL
  • 21. mars - Norges beste vinkart - Region Sørlandet - 7-retters meny til kun 895.- per person
  • 22. mars -  "Sjømatbonanza" 
  • 29. mars - "Sjømatbonanza" 
  • 4. april - Eksklusiv vinsmaking - Fullbooket
  • 24. april - Winemakers dinner - Champagne
  • 17. mai - Feiring av natsjonaldagen 
  • 2. august - Sjømatfest 6.0

 

Se detaljert oversikt videre ned på siden her - eller kontakt oss for mer info. 

Ikoner Sjøslag (1)

GI BORT EN OPPLEVELSE?

 

Hva med å gi bort en opplevelse?
Vi hjelper deg gjerne med gavekort og reservasjon - slik at du kan gi bort f.eks. en "biffkveld" eller "DJ lunsj"

Se mer om gavekort her. 

Sjømatbonanza

 22.+ 29. mars

For dere som elsker sjømat, se hit!

Lørdager

22.+29. mars

12.30-15.00

«SJØMATSBONANZA»

I samarbeid med @Brødrene Berggren

-

Her disker kokkene opp med nydelige fisk og skalldyrsretter både varmt og kalt på buffet.

Hvilken retter det blir servert kommer variere med de råvarene vi får inn.

*Eksempel på retter som kommer finnes med:

Suppe

Reker

Sjøkreps

Blåskjell

Crudos

Ferske østers

Røkt laks /gravet laks

Tempura

Salater

Ceviche

Sild

Eggeretter

Sashimi

Hjemmelaget brød & Dips

Tartar

575.- pp (kun reservasjoner)

*hva som blir servert er selvfølgelig avhengig av hva fiskeren får

Winemakers dinner 2025

20. mars

Vi er utrolig stolte over at få enda en superprodusent til Larvik.

Founded in 1996, DuMOL is dedicated to crafting highly nuanced, vineyard-focused Pinot
Noirs and Chardonnays from distinctive sites in the cool-climate Russian River Valley.
Winemaker, Viticulturist and Partner Andy Smith leads a small and experienced team at
DuMOL, to craft wines of depth, clarity and elegance through attention to detail in the
vineyards and vintage-specific winegrowing. DuMOL believes the best fertilizer is the
footsteps of the farmer and is dedicated to a portfolio of estate and grower-partner
vineyards primarily within a 10-mile radius. Expanding upon twenty-five years of
experience, DuMOL also grows and produces small-lot Syrah, Cabernet Sauvignon,
Chenin Blanc, and Mencía from some of the finest vineyards in Sonoma and Napa. The full
DuMOL portfolio is released through allocations to the mailing list, with select wines
distributed to top restaurants worldwide.

 

17.30 – Felles bord

Pris: 2395.- for 5-retters meny og viner til menyen

post@sjoslag.no

Skriv "Winemakers" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

Winemakers dinner 2025 

24. april

 

Delouvin - Nowack

Champagne - Frankrike

24. april

17.30 felles bord

 

1995.- per person med 5-retters meny og viner til

Skriv "Winemakers" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

 

Produsenten Delouvin Nowack er basert i hjertet av Vallée de la Marne og fokuserer hovedsaklig på Pinot Meunier. Eiendommen lager kun champagne av egne druer og i tråd med økologiske prinsipper. De har 7,25 ha fordelt på 36 forskjellige parseller, som ligger i Vandières kommune og består stort sett av gamle vinstokker på et mangfoldig jordsmonn. Produktlinjen "Famille Delouvin" er inspirert av Burgund og er en rekke Non-vintage Champagner laget med solera-metoden. Geoffrey Delouvin er vinmaker og representerer den 11. generasjonen som har gjort det. Geoffrey vant prisen "Jeunes Talents du Champagne" i kategorien Pinot-drue i 2018.

post@sjoslag.no

4. april 2025

EKSKLUSIV VINSMAKING - Fullbooket

Vi smaker på noe av verdens beste vin.

 

Smakingen er uten mat, og varer i 1 - 1,5 time.
Dere booker bord individuellt. og vi anbefaler å starte litt tidlig på kvelden dersom dere ønsker å spise etterpå.

2500.- per person. Mat er ikke inkludert

Fra 16.30- og sennest fra 18.00

 

10 plasser per tilfelde

 

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

17. mai

17. mai på Sjøslag

Vi feirer natsjonaldagen med en set menu. Her kan du velge mellom kjøtt og fisk til din hovedrett

pris per person er 1150.- 

* Det vil ikke være noen a la carte denne dagen

17. mai meny

Kongemakrell med  sitrus

Aspargesuppe med stekt kamskjell fra Hitra

 Kalvefilé med morkelsaus eller Villkveite med Smørsaus og løyrom

Rabarbra & Hvit sjokolade dessert

1150.- pp

 

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

 NYTTÅRS FEIRING 2025/2026

 31.desember

Nyttårsmeny

I år serveres det en 7-retters meny til alle

pris per person er 1995.-

post@sjoslag.no

 

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

some_sorlandet_1080x1080px_sjoslag (1)

Wine & Dine Norrtälje | Fantastiska Viner & Delikatesser

 

 

 

 

HVOR FINNER DU OSS?