HVA SKJER PÅ SJØSLAG?

Se mer detaljer om hvert arrangement videre ned på siden

  • 15. desember - Søndags åpent
  • 17. desember - STENGT
  • 22. desember - Søndags åpent
  • 23. - 25. desember - STENGT
  • 26. - 28. - Romjuls åpent 
  • 31. desember - Nyttårs åpent
  • 1. januar - 6. januar - STENGT
  • 7. januar - Jubileum 5 år - Feiring med fantastisk tilbud
  • 8. januar - Jubileum 5 år- Feiring med fantastisk tilbud
  • 9. januar - Jubileum 5 år- Feiring med fantastisk tilbud
  • 1.  februar - DJ Elvira fra -Lunsj
  • 7. februar - Eksklusiv vinsmaking
  • 28. februar - Skreiaften 
  • 12. mars - Winemakers dinner - Lanzerac
  • 4. april - Eksklusiv vinsmaking

 

Se detaljert oversikt videre ned på siden her - eller kontakt oss for mer info. 

Ikoner Sjøslag (1)

GI BORT EN OPPLEVELSE?

 

Hva med å gi bort en opplevelse?
Vi hjelper deg gjerne med gavekort og reservasjon - slik at du kan gi bort f.eks. en "biffkveld" eller "DJ lunsj"

Se mer om gavekort her. 

 

7. 8. og 9. januar

Jubileum 5 år

5års jubileum

9. januar 2020. åpnet vi Sjøslag etter utsettelse på grunn av vannlekkasje, 2,5 måneder etterpå stengte vi grunnet Covid-19

Reisen har vært minst sagt utfordrende men vi har klart å skape noe i Larvik som vi på Sjøslag er veldig stolte over.

Det er fantastisk at vi i år feirer 5 år siden oppstarten og dette gjør vi med et fantastisk tilbud for dere med en meny med mange a våre signaturretter og favoritter. Vi håper at dere har mulighet og feire disse dagene med oss. 7. – 8. – 9. januar 2025

 

5års Jubileums meny

5-retter

-

Sjøslagsplanke «Deluxe»

-

Skalldyrsuppe «Maison»

-
And fra Vestfold

-

3 x ost

-

Tropisk fruktdessert

-

500.-

 

*Kun denne menyen denne kveld- ingen a la carte

 

post@sjoslag.no

 

7. februar 2025 og 4. april 2025

EKSKLUSIV VINSMAKING 

Vi smaker på noe av verdens beste vin.

 

Smakingen er uten mat, og varer i 1 - 1,5 time.
Dere booker bord individuellt. og vi anbefaler å starte litt tidlig på kvelden dersom dere ønsker å spise etterpå.

2500.- per person. Mat er ikke inkludert

Fra 16.30- og sennest fra 18.00

 

10 plasser per tilfelde

 

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

Winemakers dinner 2025

12. mars

 

 

Lanzerac 

Stellenbosh - Sør-Afrika

12. mars

17.30 felles bord

1585.- per person med 5-retters meny og viner til

Skriv "Winemakers" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

SØNDAGSÅPENT

15.+22. desember

 

Søndag  15. + 22 desember

15.00-20.30 (19.00)

 

MENY
Her kan du velge fritt eller ta en 3-retters meny til 695.- per person

*

Juleasjett

Gravet laks, Rakfisk, Sild x 3, syltet bete, rømme, løk, mandelpotet lomper fra Baxt, vårt flatbrød, sennep.

325.-

*

Valg av hovedrett

Sprøstekt Norsk ribbe

Rødkål, surkål, poteter, julesaus, og tyttebær

445.-

Eller

Lutefisk - 1 servering

asparges poteter fra Søndre Grevle, ertestappe, sennepsaus, sennep, bacon, brunost, sirup, tyttebær

(ekstra servering +155.-)

445.-

*

Crème Caramel

Mandler & Pisket krem

150.-

*

695.- per person

 

Skriv "JUL" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

ROMJULS ÅPENT 

26.-28. desember

ROMJULESMENY

Forrett

Carpaccio på Sjøkreps og Kveite

Urtesalat & Sitrus

280.-

eller

Orzo med trøffelsaus

Gresskar & stekt sopp

275.-

*

Hovedrett

Fisk & Skalldyrkasserolle «Bouillabaisse»

Dagens utvalg av fisk og skalldyr, tomatisert sauce med grønnsaker og safranaioli

485.-

eller

Indrefilet av Storfe

Kryddersmør «Sjøslag», Blomkål

495.-

*

Ost & Dessert

3 x Ost

Med tilbehør

185.-

eller

Bringebærsdessert

Hvit og mørk sjokolade

175.-

3-retter 795.-. p p

6-retters

Full meny i mindre serveringer

995.- per person

 NYTTÅRS FEIRING

 31.desember

Nyttårsmeny

 

*Sjøkreps & Marinert kveite

Agurk & Yuzu

-

*Tartar på okse

Lagret ost & Selleri

-

Kamskjell fra Hitra

Safran & Appelsin

-

*Villfanget Fisk

Blomkål & Sauce Noilly Prat

-
Fricasse Økologisk kylling fra Holte gård

Hummersaus & Estragon

-

*Ravioli

Variasjon på tørket og fersk sopp

-

*Biff «Wellington»

-
*Passjonsfrukt & Bringebærsdessert

-

* 6-retter

1495.-

8-retter

1750.-

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

Wine & Dine Norrtälje | Fantastiska Viner & Delikatesser

HVOR FINNER DU OSS?