A LA CARTE
SNACKS
Spanske mandler 65.- Brød & Brunet pisket smør 65.-
Parmesan & Oliven 125.- Trøffelsalami 115.-
3 stk Kroketter 99.-
Østers
1stk- 55.-
3stk- 155.-
6stk- 299.-
FORRETT
Sjøslagsplanke
Variasjon på fisk, kjøtt, skalldyr, vegetarisk -Skiftes fra dag til dag
265.-
*
Gravet Vilt
Røros rømme, tyttebær og lagret ost
255.-
*
Skalldyrsuppe «Maison»
Skalldyrsuppe med kraftig smak, serveres med fersk fisk, grønnsaker og hjemmelaget brød
275.-
*
KAVIAR
Kalix Løyrom 30g
med friterte vafler, rømme sitron, gressløk og rødløk
375.-
¤
Kaviar med lett smak, nøttaktig og kremet serveres med friterte vafler, rømme sitron, gressløk og rødløk
999.-
Rossini «Oscietra» 30g
Kaviar med intens smak, nøttaktig og kremet med høy syre serveres med friterte vafler, rømme sitron, gressløk og rødløk
1350.-
HOVEDRETT
Pinnekjøtt
Urøkt pinnekjøtt, Vossakorv, kålrotstappe, persille og gressløksaus, kokt potet. Påfyll + 95.-
645.-
*
Juletallerken
Sprøstekt ribbe, hjemmelaget medisterkake, medisterpølse, surkål, rødkål, julesaus, sennep, rørte tyttebær og kokt potet
520.-
*
Kveite «Signatur»
Villfanget kveite, Champagnesaus, persille, champinjong, persillerot
525.-
*
Indrefilet av Storfe 200g
Norsk indrefilet av Storfe, portvinssaus, potetpuré, blomkål og “Sjøslagsmør”
525.-
*
Wagyu A5
(for minimum 2 personer)
Husets tilbehør med sauser, pickles og smør, utvalg av grønnsaker, pommes frites
1495.- per person
*
DESSERT & OST
Crème Brûlée
Med Bourbon vanilje. Serveres på klassisk
vis, uten noe tilbehør.
175.-
*
Multer fra Dalen
Multer kokt i brunet smør og honning, toasta hasselnøtt og vaniljeis
195.-
*
3 x ost
185.-
5 x ost
265.-
med tilbehør
Mont D’Or
Ovnsbakt hel Mont D’or ost med hvitløk, hvitvin og urter perfekt og dele ved bordet. Serveres med brød og pickles og trøffelhoning
450.-
FØLG OSS GJERNE!
Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne!