HVA SKJER PÅ SJØSLAG?

Se mer detaljer om hvert arrangement videre ned på siden

  • 22. mars - 5-års jubileum "Sjømatbonanza"  - Fullbooket
  • 29. mars - 5-års jubileum "Sjømatbonanza"  Få plasser igjen
  • 4. april - Eksklusiv vinsmaking -Fullbooket
  • 24. april - Winemakers dinner Champagne
  • 17. mai - Feiring av natsjonaldagen 
  • 2. august - Sjømatfest 6.0

 

Se detaljert oversikt videre ned på siden her - eller kontakt oss for mer info. 

Ikoner Sjøslag (1)

GI BORT EN OPPLEVELSE?

 

Hva med å gi bort en opplevelse?
Vi hjelper deg gjerne med gavekort og reservasjon - slik at du kan gi bort f.eks. en "biffkveld" eller "DJ lunsj"

Se mer om gavekort her. 

5 - års jubileum - Sjømatbonanza

 29. mars

For dere som elsker sjømat, se hit!

Lørdager

29. mars

12.30-15.30

«SJØMATSBONANZA»

I samarbeid med @Brødrene Berggren

-

Her disker kokkene opp med nydelige fisk og skalldyrsretter både varmt og kalt på buffet.

Hvilken retter det blir servert kommer variere med de råvarene vi får inn.

*Eksempel på retter som kommer finnes med:

Suppe

Reker

Sjøkreps

Blåskjell

Crudos

Ferske østers

Røkt laks /gravet laks

Tempura

Salater

Ceviche

Sild

Eggeretter

Sashimi

Hjemmelaget brød & Dips

Tartar

575.- pp (kun reservasjoner)

*hva som blir servert er selvfølgelig avhengig av hva fiskeren får

Winemakers dinner 2025

24. april

 

Champagne

Famille Delouvin

Velkommen til enda en Winemakers dinner på Sjøslag.
Denne gangen er vi så heldige til og få Famille Delouvin fra Champagne til oss for en aften med deilige viner og mat som vi pairer til.
5-retters meny + viner til maten
1995.- per person
felles bord

Skriv "Winemakers" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

4. april 2025

EKSKLUSIV VINSMAKING - Fullbooket

Vi smaker på noe av verdens beste vin.

 

Smakingen er uten mat, og varer i 1 - 1,5 time.
Dere booker bord individuellt. og vi anbefaler å starte litt tidlig på kvelden dersom dere ønsker å spise etterpå.

2500.- per person. Mat er ikke inkludert

Fra 16.30- og sennest fra 18.00

 

10 plasser per tilfelde

 

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

17. mai

17. mai på Sjøslag

Vi feirer natsjonaldagen med en set menu. Her kan du velge mellom kjøtt og fisk til din hovedrett

pris per person er 1150.- 

* Det vil ikke være noen a la carte denne dagen

17. mai meny

Kongemakrell med  sitrus

Aspargesuppe med stekt kamskjell fra Hitra

 Kalvefilé med morkelsaus eller Villkveite med Smørsaus og løyrom

Rabarbra & Hvit sjokolade dessert

1150.- pp

 

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

 NYTTÅRS FEIRING 2025/2026

 31.desember

Nyttårsmeny

I år serveres det en 7-retters meny til alle

pris per person er 1995.-

post@sjoslag.no

 

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

some_sorlandet_1080x1080px_sjoslag (1)

Wine & Dine Norrtälje | Fantastiska Viner & Delikatesser

 

 

 

 

HVOR FINNER DU OSS?