J

Julelunsj og søndags åpent

Lørdager 14.+21. desember

12.30-15.30 (13.30)

 

Søndag  15. + 22 desember

15.00-20.30 (19.00)

 

MENY
Her kan du velge fritt eller ta en 3-retters meny til 695.- per person

*

Juleasjett

Gravet laks, Rakfisk, Sild x 3, syltet bete, rømme, løk, mandelpotet lomper fra Baxt, vårt flatbrød, sennep.

325.-

*

Valg av hovedrett

Sprøstekt Norsk ribbe

Rødkål, surkål, asparges poteter fra Søndre Grevle, julesaus, og tyttebær

445.-

Eller

Lutefisk - 1 servering

asparges poteter fra Søndre Grevle, ertestappe, sennepsaus, sennep, bacon, brunost, sirup, tyttebær

(ekstra servering +155.-)

445.-

*

Crème Caramel

Mandler & Pisket krem

150.-

*

695.- per person

 

Skriv "JUL" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

Wine & Dine Norrtälje | Fantastiska Viner & Delikatesser

HVOR FINNER DU OSS?