J
Julelunsj og søndags åpent
Lørdager 14.+21. desember
12.30-15.30 (13.30)
Søndag 15. + 22 desember
15.00-20.30 (19.00)
MENY
Her kan du velge fritt eller ta en 3-retters meny til 695.- per person
*
Juleasjett
Gravet laks, Rakfisk, Sild x 3, syltet bete, rømme, løk, mandelpotet lomper fra Baxt, vårt flatbrød, sennep.
325.-
*
Valg av hovedrett
Sprøstekt Norsk ribbe
Rødkål, surkål, asparges poteter fra Søndre Grevle, julesaus, og tyttebær
445.-
Eller
Lutefisk - 1 servering
asparges poteter fra Søndre Grevle, ertestappe, sennepsaus, sennep, bacon, brunost, sirup, tyttebær
(ekstra servering +155.-)
445.-
*
Crème Caramel
Mandler & Pisket krem
150.-
*
695.- per person
Skriv "JUL" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.
(Begrenset antall per kveld)
FØLG OSS GJERNE!
Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne!