Romjul 26.+27.+28

ROMJULESMENY

Forrett

Carpaccio på Sjøkreps og Kveite

Urtesalat & Sitrus

280.-

eller

Orzo med trøffelsaus

Gresskar & stekt sopp

275.-

*

Hovedrett

Fisk & Skalldyrkasserolle «Bouillabaisse»

Dagens utvalg av fisk og skalldyr, tomatisert sauce med grønnsaker og safranaioli

485.-

eller

Indrefilet av Storfe

Kryddersmør «Sjøslag», Blomkål

495.-

*

Ost & Dessert

3 x Ost

Med tilbehør

185.-

eller

Bringebærsdessert

Hvit og mørk sjokolade

175.-

3-retter 795.-. p p

6-retters

Full meny i mindre serveringer

995.- per person

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

Wine & Dine Norrtälje | Fantastiska Viner & Delikatesser

HVOR FINNER DU OSS?