JULENS MENYER
3-RETTERS
"Dagens meny"
750.-
«Kokkens valg»
7-RETTERS
"SMAKSMENY"
«Kokkens valg»
Kjøkkenet setter sammen en 7-retters meny med dagens utvalgte råvarer.
1395.-pp
5-RETTERS
"SMAKSMENY"
Amuse Bouché
-
Gravet Viltkjøtt fra Fritzøe Skoger
Syltet sopp, bete & lagret ost
-
Villfanget Kveite
Persille & Champagnesaus
-
Norsk Storfe
Variasjon på norsk Storfe & Portvinsaus
-
3 x Oster
Med tilbehør
-
Multer fra Dalen
Hasselnøtt og honning
995.- p.p
A LA CARTE
FORRETT
Juletapas
småretter eller små tapas med variasjon på kjøtt, fisk, vegetarisk
265.-
*
Skalldyrsuppe
med kraftig smak av skalldyr med fersk fisk, grønnsaker og brød
265.-
*
Gravet Viltkjøtt fra Fritzøe Skoger
Syltet sopp, bete & Lagret ost
255.-
*
KAVIAR
Løyrom 30g
med friterte vafler, rømme sitron, gressløk og rødløk
365.-
Rossini «Black» 30g
Kaviar med lett smak, nøttaktig og kremet serveres med friterte vafler, rømme sitron, gressløk og rødløk
850.-
Rossini «Oscietra» 30g
Kaviar med intens smak, nøttaktig og kremet med høy syre serveres med friterte vafler, rømme sitron, gressløk og rødløk
995.-
HOVEDRETT
Villfanget Kveite
Champagnesaus, sjampinjong, persillerot og persille, mandelpotet
495.-
*
Juletallerken
Ribbe, pølse og medisterkake. Serveres med ribbesaus, rødkål, surkål, sennep,
Rørte tyttebær og mandelpotet
475.-
*
Rødvinskokt Oksekjake
Trøffelpotetpuré, portvinsaus, blomkål, sopp
440.-
*
Indrefilet av Storfe 200g
Norsk indrefilet av Storfe, peppersaus, brokkolini, pommes frites
495.-
*
Wagyu A5
(for minimum 2 personer)
Husets tilbehør med sauser, pickles og smør, utvalg av grønnsaker, pommes frites
1349.- per person
*
DESSERT & OST
Crème Brûlée
Med Bourbon Vanilje. Serveres på klassisk vis, uten noe tilbehør
155.-
*
Multer fra Dalen
Hasselnøtt & Honning fra vaktmester Kai
175.-
*
Bakt Mont d’Or 500g
*30 minutter tilberedningstid
Brød & pickles
595.- / Ost
*
Nidelven blå – VM Guld 2023
30 g Nidelven blå, fiken og portvinskompott
125.-
*
3 x ost
185.-
5 x ost
265.-
med tilbehør
FØLG OSS GJERNE!
Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne!
HVOR FINNER DU OSS?
© 2016 Let's Meat