sjoslag

LØRDAGSBRUNSJ

Lørdag 17. oktober inviteres det igjen til skikkelig brunsj hos oss på brygga. Forrige runde (12. september) hadde vi stor suksess og fullt hus - og da må vi jo gjenta suksessen!

Book bord i tidsrommet 12 til 15 - og bli sittende så lenge du ønsker. Her legges det til rette for en lang lørdagsbrunsj med senkede skuldre, gode og spennende smaker.

Scroll deg videre ned for å se menyen i sin helhet. Vi har også lagt til noen klassiske retter med egg som man kan bestille i tillegg.

BOOK BORD

Send oss en mail her om du har noen spørsmål eller ønsker å legge inn bestilling.

Du kan også benytte vårt online bookingsystem.


S M I T T E V E R N

Vi forholder oss til enhver tid til FHI's råd om smittevern, og ber våre gjester vise hensyn. Hold avstand til andre gjester og våre ansatte, vask hender - og hold deg hjemme om du er syk. Husk å holde karantene-reglene. Har du vært ute og reist ber vi deg holde deg hjemme, og forventer at du følger pålagte rettningslinjer. For oss er det viktig å trygge restauranten for våre gjester og arbeidsplassen til våre ansatte. 

 

 

MENY

295,-

STARTE MED...

Ingefær og urte «Refresher»

Yoghurt fra Holt gård med hjemmelaget Granola

Rå grønnsaker med dipp

Fersk frukt

«Eggesalat» med egg fra Hvaal gård

Fritatta med potet, spinat og Gårdsost fra Skarrbo gård

Kylling fra Holte gård med kapersdressing og lagret ost

Spekeskinke fra Bjerke med flatbrød fra Kjose

«Hummus» på gule erter

FORTSETTE MED...?

Eggs «Benedicte»

Posjerte egg fra Hvaal gård på brioche med røkt skinke, sauce Hollandaise

+ 95.-

Eggs «Florentine»

Posjerte egg fra Hvaal gård på brioche med smørstekt spinat

+75.-

Eggs «Royale»

Posjerte egg fra Hvaal gård på brioche med røkt ørret og smørstekt spinat

+95.-

AVSLUTT MED...

Søtsaker fra vår konditor Kristlin Teearu

French toast med karamellsaus

Eple Gvarv med vaniljesaus og «knust kake»

Lefse fra Kjose gårdsbakeri


*Kan serveres vegetarisk / uten kjøtt / uten fisk. Si fra ved bestilling. Spør oss gjerne om mulighet for å tilpasse for allergener også.

Menyen er gitt med forbehold om råvaretilgang. Noen endringer kan forekomme.

sjoslag

Å P N I N G S T I D

Onsdag - lørdag

17:00 - 00:00

 

 

 

 

Kjøkkenet stenger for siste bestilling klokken 21:30.

 

F Ø L G   O S S

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

julebord