ØNSKER DU RESTAURANTMAGIEN HJEMME?

VI HAR LØSNINGENE! 

Ta med litt av restaurantmagien hjem.

 

Scroll deg nedover og sjekk ut ukens meny og tilbud.

 

For spørmål, forespørsler eller bestilling - kontakt oss på 902 59 055 eller post@sjoslag.no

WEEKEND KASSE 2.0

Før jul hadde vi stor suksess med konseptet vårt "Weekend kasse". Den inneholder alt du trenger for deilig helgekos. Denne pakken er satt sammen av flere småretter og snacks, litt i "tapas-stil". Vi har jobbet hele uken slik at du slipper å slave på kjøkkenet - i tillegg sparer du deg for innkjøp og oppvask.

Maten kommer ferdig pakket, og det følger selvfølgelig med enkle instrukser på hvordan du varmer opp innholdet og enkelt danderer det hele klart.

Imponer hjemme fra eget kjøkken - enkelt som 1-2-3.

Stol på kokkene, de setter sammen en pakke med ulike småretter, basert på råvaretilgangen. 

 

Menyen 22. & 23. januar:
  • Kristlins hvitløk & urtebrød
  • Marinerte og syltete grønnsaker
  • Brødkrutonger med Kaviardipp
  • Krydderstekt Roastbeef med «Chimmichurri»
  • Marinert kveite, syltet rabarbra og ramsløk fra våren 2020
  • Grateng laget på blomkål og potet, med lagret ost og brødsmuler
  • Quiche- bacon, purreløk og lagret ost
  • Kjøttboller "Sticky glaze" grønn løk og koriander
  • Rista poteter med Romescusaus
  • Grønn ertesuppe med sitron
  • Passjonsfruktskrem med ananaskompott & mynte

445.- / per person
(Minimum 2 personer)

Bestilles før torsdag kveld!
Pick up på Sjøslag fredag i tidsrommet 16:00 - 18:00, eller etter avtale.

Ønsker du legge inn bestiling? Har du noen spørsmål?
Kontakt oss post@sjoslag.no eller 902 59 055 - nederst på siden finner du mer info om henting og bestilling. 

3-RETTER

Hva med å varte opp samboeren med 3-retters middag i helgen? Vi har laget ferdig helgens middag og pakket den klar for deg. Alt du trenger å gjøre er å følge instruksene for oppvarming og servering.

  • Grønn ertesuppe med sitron, røkt creme fraiche, reddik og ørrettartar
  • Reinsdyr med gresskarpure, kryddersjysaus, urtebakt løk og ristet poteter
  • Passjonsfruktkrem med ananaskompott & mynte

495.- per person
(Minimum 2 personer)

Bestilles før torsdag kveld!
Pick up på Sjøslag fredag i tidsrommet 16:00 - 18:00, eller etter avtale.

Ønsker du legge inn bestiling? Har du noen spørsmål?
Benytt kontaktskjema nederst på siden eller post@sjoslag.no eller 902 59 055

TILLEGSMENY

I tillegg har vi flere tilleggspakker - som du kan legge til i din bestilling.


 

  • Foie Gras terrine med brioche, ristet mandel og søt kompott
    325.- per porsjon

 

  • Grønn ertesuppe
    med røkt creme fraiche, reddik og ørrettartar
    225.- per porsjon

 

  • Reinsdyr
    med gresskarpure, kryddersjysaus, urtebakt løk samt rista poteter
    375.- per porsjon

 

 

  • Passjonsfruktskrem
    med ananas & myntekompott
    145.-

 

  • Stort ostefat (eske) med deilige oster og karamellisert lefse, brød og hjemmelaget marmelade
    250.- per porsjon

 

  • 3 x Konfekt fra vår konditor
    *Macron med tindved & Lakris
    *Mørksjokolade ganache
    *Montelimar nougat
    75.- per pakke

Ønsker du legge inn bestiling? Har du noen spørsmål?
Kontakt oss post@sjoslag.no eller 902 59 055 - nederst på siden finner du mer info om henting og bestilling. 

ØNSKER DU BESTILLE? 

Ønsker du å bestille kan du kontakte oss på post@sjoslag.no eller 902 59 055.

Vi tar mer en gjerne imot din henvendelse - og svarer med glede på spørsmål du måtte ha.

 

  • Bestill senest torsdag kveld for henting samme helg - ta gjerne kontakt for bestilling lengre frem i tid også.
  • Vi lager opp litt ekstra av alt, ta kontakt i helgen for bestilling samme dag.
  • Hentes fredag eller lørdag (etter avtale)  i tidsrommet 16 til 18 i våre lokaler på Fritzøe Brygge.

 

Minner om gjeldene smittevernsregler; husk å sprite hender, hold avstand og bli hjemme om du har symptomer eller er ilagt karantene.

 

 

GAVEKORT

Hva med å gi bort en "Weekend kasse" eller "3-retter for 2"? En perfekt oppmuntring i disse tider.
Vi har gavekort. Ta kontakt på mail for bestilling eller spørsmål.

Fikk du gavekort til jul? De kan brukes på take away også.

TAGG OSS GJERNE!

Vi vil så gjerne se din hjemmerestaurant - og vil gjerne bli tagget på Instagram!

@sjoslagrestaurant eller #sjoslaghjemme #sjoslagrestaurant

 

Husk!

Du får bonuspoeng for tente lys, oppdekt bord med duk - og god drikke.

sjoslag

Å P N I N G S T I D

 

**MIDLERTIDIG STENGT - KUN TAKE AWAY**

Onsdag - torsdag

16:30 - 23:00

Fredag - lørdag

16:30 - 00:00

Søndag - tirsdag

Stengt

 

 

 

 

 

Kjøkkenet stenger for siste bestilling klokken 21:30.

F Ø L G   O S S

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne!