sjoslag

V I L T A F T E N

 

2. og 3. oktober inviterer Sjøslag til Viltaften på brygga.

Vi elsker høsten og alt den gir oss fra skogen, fantastiske råvarer - men også sesongen for jakt og vilt.

Bli med oss på en helaften med 4-retters festmiddag med norsk vilt på menyen. Vår sommelier sørger for passende drikke til maten. Book bord allerede i dag.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt her på mail.

M E N Y E N

4 - R E T T E R
750,-

T A R T A R   P Å   « S K O G S F A N G S T »

Enebær, majones på ristet solsikkekjerner, kål og urter

K R E M E T   S U P P E   P Å   J O R D S K O K K

«Best of the beast» med Kastanje og sopp

« S K O G S F A N G S T »

Konjakksaus, karamellisert rosenkål, smørkokte gulrøtter og syltet tyttebær

M U L T E R   F R A   D A L E N   M E D   H O N N I N G
F R A   « W A C H T M E I S T E R   K A I   B R A T T E S T Å »

Hasselnøtts kake, karamell og sitrontimian

sjoslag

Å P N I N G S T I D

Onsdag - lørdag

17:00 - 00:00

 

 

 

 

Kjøkkenet stenger for siste bestilling klokken 21:30.

 

F Ø L G   O S S

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

julebord