HVA SKJER PÅ SJØSLAG?

Se mer detaljer om hvert arrangement videre ned på siden

  • 20. november - Lutfiskaften 5.0
  • 4. desember - Trøffelkveld
  • 5. desember - Trøffelkveld
  • 14. desember - Lunsj åpent
  • 15. desember - Søndags åpent
  • 21. desember - Lunsj åpent
  • 22. desember - Søndags åpent
  • 23. - 25. desember - STENGT
  • 26. - 28. - Romjuls åpent 
  • 31. desember - Nyttårs åpent
  • 7. januar - Jubileum 5 år - Feiring med fantastisk tilbud
  • 8. januar - Jubileum 5 år- Feiring med fantastisk tilbud
  • 9. januar - Jubileum 5 år- Feiring med fantastisk tilbud
  • 1.  februar - DJ Elvira fra -Lunsj
  • 7. februar - Eksklusiv vinsmaking
  • 28. februar - Skreiaften 
  • 12. mars - Winemakers dinner - Lanzerac
  • 4. april - Eksklusiv vinsmaking

 

Se detaljert oversikt videre ned på siden her - eller kontakt oss for mer info. 

Ikoner Sjøslag (1)

GI BORT EN OPPLEVELSE?

 

Hva med å gi bort en opplevelse?
Vi hjelper deg gjerne med gavekort og reservasjon - slik at du kan gi bort f.eks. en "biffkveld" eller "DJ lunsj"

Se mer om gavekort her. 

 

7. 8. og 9. januar

Jubileum 5 år

mer info kommer

ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

7. februar 2025 og 4. april 2025

EKSKLUSIV VINSMAKING 

Vi smaker på noe av verdens beste vin.

 

Smakingen er uten mat, og varer i 1 - 1,5 time.
Dere booker bord individuellt. og vi anbefaler å starte litt tidlig på kvelden dersom dere ønsker å spise etterpå.

2500.- per person. Mat er ikke inkludert

Fra 16.30- og sennest fra 18.00

 

10 plasser per tilfelde

 

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

Winemakers dinner 2025

12. mars

 

 

Lanzerac 

Stellenbosh - Sør-Afrika

12. mars

17.30 felles bord

1585.- per person med 5-retters meny og viner til

Skriv "Winemakers" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

20. november

Årets Lutefisk

Lutefisk fra Brødrene Andreassen

Ertestappe, sennepsaus, brunost, sirup, tyttebær, bacon og baconfett, hjemmelaget sennep og aspargespoteter fra Søndre Grevle gård

 

Inlusive påfyll (så mange man trenger)

595.- per person

Må bestilles på forhånd!

 

 

Skriv "Lutfeisk" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

Trøffel på Sjøslag

4. + 5. desember

Trøffel meny

Fersk trøffel i sesong.

4-retters meny med trøffel

 

999.- per person

Må bestilles på forhånd!

 

 

Skriv "Trøffel" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

JULELUNSJ & SØNDAGSÅPENT

14.+15.+21.+22. desember

Julelunsj og søndags åpent

 

Lørdager 14.+21. desember

12.30-15.30 (13.30)

 

Søndag  15. + 22 desember

15.00-20.30 (19.00)

 

MENY
Her kan du velge fritt eller ta en 3-retters meny til 695.- per person

*

Juleasjett

Gravet laks, Rakfisk, Sild x 3, syltet bete, rømme, løk, mandelpotet lomper fra Baxt, vårt flatbrød, sennep.

325.-

*

Valg av hovedrett

Sprøstekt Norsk ribbe

Rødkål, surkål, asparges poteter fra Søndre Grevle, julesaus, og tyttebær

445.-

Eller

Lutefisk - 1 servering

asparges poteter fra Søndre Grevle, ertestappe, sennepsaus, sennep, bacon, brunost, sirup, tyttebær

(ekstra servering +155.-)

445.-

*

Crème Caramel

Mandler & Pisket krem

150.-

*

695.- per person

 

Skriv "JUL" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

ROMJULS ÅPENT 

26.-28. desember & 31.desember

ROMJULESMENY

Forrett

Carpaccio på Sjøkreps og Kveite

Urtesalt & Sitrus

280.-

eller

Orzo med trøffelsaus

Gresskar & stekt sopp

275.-

*

Hovedrett

Fisk & Skalldyrkasserolle «Bouillabaisse»

Dagens utvalg av fisk og skalldyr, tomatisert sauce med grønnsaker og safranaioli

485.-

eller

Indrefilet av Storfe

Kryddersmør «Sjøslag», Gratinert blomkål og sopp

495.-

*

Ost & Dessert

3 x Ost

Med tilbehør

185.-

eller

Bringebærsdessert

Hvit og mørk sjokolade

175.-

3-retter 795.-. p p

6-retters

Full meny i mindre serveringer

995.- per person

 NYTTÅRS FEIRING

 31.desember

Nyttårsmeny

 

*Sjøkreps & Marinert kveite

Agurk & Yuzu

-

*Tartar på okse

Lagret ost & Selleri

-

Kamskjell fra Hitra

Safran & Appelsin

-

*Villfanget Fisk

Blomkål & Sauce Noilly Prat

-
Fricasse Økologisk kylling fra Holte gård

Hummersaus & Estragon

-

*Ravioli

Variasjon på tørket og fersk sopp

-

*Biff «Wellington»

-
*Passjonsfrukt & Bringebærsdessert

-

* 6-retter

1495.-

8-retter

1750.-

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

Wine & Dine Norrtälje | Fantastiska Viner & Delikatesser

HVOR FINNER DU OSS?