WINEMAKERS DINNER

Til stadighet arrangerer vi temadager her på Sjøslag. Og vi synes det er ekstra stas å få ibesøk av dyktige vinprodusenter og nvitere dere til Winemakers Dinner.

For å følge vår arrangementkalender - se her.

Hva er Winemakers Dinner?

Som navnet sier: vinmakermiddag. Vi får besøk av en vinmaker fra en bestemt produsent, og serverer middag fra vårt kjøkken.

Kjøkkenet vårt setter opp en meny til vinene, og produsenten går selv rundt og prater med gjestene. Det er ofte også en representant fra importør som blir med å snakke om vinene og produksjonen.

Middagen kan ved enkelte anledninger ha svært begrenset antall plasser, med felles bespisning og felles bord for alle gjestene. Andre ganger settes det opp med mulighet til å booke separate bord og individuelle tidspunkt for ankomst.

Winemakers Dinner er en unik anledning til å møte og bli bedre kjent med vinen og dens produksjon. Vinmakeren har ofte med seg noen unike flasker - som man ellers ikke ville få smakt.
Det er også mulighet for å stille spørsmål til produsenten underveis i middagen.

Under finner du en oversikt over kommende og tidligere vinmaker-middager.

Du kan også følge med i vår arrangementkalender - der får du full oversikt over kommende arrangement og happenings her på Sjøslag.

KOMMENDE BESØK

TIDLIGERE BESØK

  Adams Wine Estate » outdooractive.com

ADAMS WEIN

Da Simone Adams tok over AdamsWein (som har vært i familien siden 1832) i 2010 bestemte hun seg for å endre navnet på vinene til noe litt mer originalt enn det tradisjonelle klassifiseringssystemet. Ettersom hele Adams-familien er glad i å jakte - og Simone selv har jaktet i over 20 år - kom ideen om å bruke ordet Kaliber som navn på vinene. På tysk er ordet Kaliber også synonymt med høy kvalitet - så stigende Kaliber-nummer markerer stigende kvalitet på vinene (bedre terroir, lavere avkastning og høyere grad av detaljorientering i vinmarksarbeidet).

25. mai 17.30
Felles bord

Pris: 1395.- per person for 5 serveringer og viner til maten

Manincor, Bioweingut | Wein Direktimport Scholz

La Spinetta - Vendita vino onlineTua Rita | Quality and tradition in Suvereto, in the heart of the Tuscan hills

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

HVOR FINNER DU OSS?