HVA SKJER PÅ SJØSLAG?
Se mer detaljer om hvert arrangement videre ned på siden
- 14. februar - Valentines feiring - med full a la carte og menyer
- 28. februar - Skreiaften
- 7. mars - "Vi introduserer Kristine Krüger"
- 8. mars - 5-års jubileum "Sjømatbonanza"
- 12. mars - Winemakers dinner - Lanzerac
- 15. mars - 5-års jubileum "Sjømatbonanza"
- 20. mars - Winemakers Dinner - DuMOL
- 22. mars - 5-års jubileum "Sjømatbonanza"
- 29. mars - 5-års jubileum "Sjømatbonanza"
- 4. april - Eksklusiv vinsmaking - 2 plasser igjen
- 17. mai - Feiring av natsjonaldagen
- 2. august - Sjømatfest 6.0
Se detaljert oversikt videre ned på siden her - eller kontakt oss for mer info.

GI BORT EN OPPLEVELSE?
Hva med å gi bort en opplevelse?
Vi hjelper deg gjerne med gavekort og reservasjon - slik at du kan gi bort f.eks. en "biffkveld" eller "DJ lunsj"
S k r e i a f t e n
28. Februar
Skreien er på sitt beste nå!
Vi serverer nydelig Skrei denne kvelden.
Skreitunge som forrett
etter det får man dampet Skrei
og etter dette pannestekt Skrei
595.-
Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.
(Begrenset antall per kveld)
K r i s t i n e K r ü g e r
7. mars
Vi introduserer Kristine Krüger
Biografi:
Kristine Krüger er en musiker og komponist fra Stavern. Hun spiller bratsj, fiolin, piano og synger. Nå studerer hun bratsj ved Musikkakademiet i Krakow, og hun har tidligere vært elev på Talentutviklingsprogrammet og Unge Musikere ved Norges Musikkhøyskole. I 2018 kom hun til semifinalen i Norske Talenter og hun spilte på live-TV (NRK) i pauseinnslaget til MGPjr. i 2017. Hun har bred sceneerfaring og har spilt for små og store publikum i Norge og i utlandet.
Mye av Samtidig som hun er solo-musiker, så har hun mye erfaring å spille med andre musikere. På musikkakademiet i Krakow har hun bl.a. split i flere strykekvartetter, kvintetter og trioer, samt deltatt på flere konserter. Hun har spilt bratsj og fiolin i flere orkestre, bl.a. UngFilharmoni og Norges ungdomssymfoniorkester. I 2022 fikk hun Kulturprisen «Ung utøver» i Larvik kommune og i 2019 fikk hun Drømmestipendet. Hun har også deltatt i flere konkurranser, bl.a. Midgaard konkurransen og en nasjonal bratsj konkurranse i Polen der hun kom på andre plass. Under kortfilmfestivalen i Cannes 2024, ble hun og Carl August Klevjer nominert til «Best Composers of the Future», der de har komponert og spilt inn musikken til kortfilmen «A Beautiful World».
Hun har alltid elsket musikk og begynte å synge som veldig ung. Men det var da hun så Alexander Rybak på Eurovision i 2009 at hun ble forelsket i fiolinen. Hun startet med fiolin-timer på kulturskolen i Larvik og etterhvert tok hun også timer på piano og sang. Etter en svært vellykket konsert i Krakow, så hun potensiale i bratsj-instrumentet og valgte å fortsette med det. Bratsj er et instrument ikke alle kjenner til, men det er veldig undervurdert og sannsynligvis vakrere enn fiolin pga en større dybde i kontrast og klang.
Hun fremfører hovedsakelig klassisk musikk og egenkomponerte sanger og stykker. Mye av inspirasjonen kommer fra klassisk musikk, og sangen hennes «Pain» er et veldig godt eksempel på det. Etterhvert har hun blitt veldig glad i film-musikk og lage egne versjoner av kjente sanger.
Hun håper å kunne leve av musikken i fremtiden som bratsjist, sanger og komponist. Drømmen er å skape noe eget og unikt som kan nå mange mennesker.
fra 17.30 ut kvelden
pris: 0 kr (spiseplikt)
post@sjoslag.no
5 - års jubileum - Sjømatbonanza
8. + 15. + 22.+ 29. mars
For dere som elsker sjømat, se hit!
Lørdager
8.+15.+22.+29. mars
12.30-15.30
«SJØMATSBONANZA»
I samarbeid med @Brødrene Berggren
-
Her disker kokkene opp med nydelige fisk og skalldyrsretter både varmt og kalt på buffet.
Hvilken retter det blir servert kommer variere med de råvarene vi får inn.
*Eksempel på retter som kommer finnes med:
Suppe
Reker
Sjøkreps
Blåskjell
Crudos
Ferske østers
Røkt laks /gravet laks
Tempura
Salater
Ceviche
Sild
Eggeretter
Sashimi
Hjemmelaget brød & Dips
Tartar
575.- pp (kun reservasjoner)
*hva som blir servert er selvfølgelig avhengig av hva fiskeren får
Winemakers dinner 2025
20. mars
Vi er utrolig stolte over at få enda en superprodusent til Larvik.
Founded in 1996, DuMOL is dedicated to crafting highly nuanced, vineyard-focused Pinot
Noirs and Chardonnays from distinctive sites in the cool-climate Russian River Valley.
Winemaker, Viticulturist and Partner Andy Smith leads a small and experienced team at
DuMOL, to craft wines of depth, clarity and elegance through attention to detail in the
vineyards and vintage-specific winegrowing. DuMOL believes the best fertilizer is the
footsteps of the farmer and is dedicated to a portfolio of estate and grower-partner
vineyards primarily within a 10-mile radius. Expanding upon twenty-five years of
experience, DuMOL also grows and produces small-lot Syrah, Cabernet Sauvignon,
Chenin Blanc, and Mencía from some of the finest vineyards in Sonoma and Napa. The full
DuMOL portfolio is released through allocations to the mailing list, with select wines
distributed to top restaurants worldwide.
17.30 – Felles bord
Pris: 2395.- for 5-retters meny og viner til menyen
post@sjoslag.no
Skriv "Winemakers" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.
(Begrenset antall per kveld)
Winemakers dinner 2025
12. mars
Lanzerac
Stellenbosh - Sør-Afrika
12. mars
17.30 felles bord
Join us for an extraordinary evening—a celebration of craftsmanship, heritage, and the rich tapestry of flavours that define Lanzerac wines. Lanzerac, a name synonymous with elegance and timeless tradition, is one of Stellenbosch’s most iconic estates and holds a legacy deeply rooted in South Africa's winemaking history.
Lanzerac holds a special place in history as the producer of the world’s very first commercial Pinotage. This pioneering spirit, embodied in that iconic 1959 vintage, continues to inspire every bottle crafted on our estate today. Lanzerac’s wines reflect not only our dedication but also the unique character of the terroir we are privileged to call home.
So let us raise our glasses to an evening of discovery, connection, and unforgettable moments, and the enduring magic of Lanzerac—the birthplace of commercial Pinotage and a beacon of South African winemaking excellence.
1585.- per person med 5-retters meny og viner til
Skriv "Winemakers" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.
(Begrenset antall per kveld)
4. april 2025
EKSKLUSIV VINSMAKING - FÅ PLASSER IGJEN
Vi smaker på noe av verdens beste vin.
Smakingen er uten mat, og varer i 1 - 1,5 time.
Dere booker bord individuellt. og vi anbefaler å starte litt tidlig på kvelden dersom dere ønsker å spise etterpå.
2500.- per person. Mat er ikke inkludert
Fra 16.30- og sennest fra 18.00
10 plasser per tilfelde
Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.
(Begrenset antall per kveld)
NYTTÅRS FEIRING 2025/2026
31.desember
Nyttårsmeny
I år serveres det en 7-retters meny til alle
pris per person er 1995.-
post@sjoslag.no
FØLG OSS GJERNE!
Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne!