HVA SKJER PÅ SJØSLAG?

Se mer detaljer om hvert arrangement videre ned på siden

  • 4. oktober - Biffkveld
  • 11. oktober - Biffkveld
  • 18. oktober - Biffkveld
  • 20. oktober - Viltaften 
  • 21. oktober - Viltaften 
  • 25. oktober - Biffkveld [Siste for 2023]
  • 2. november - "Vive la France" Fransk aften 
  • 3. november - "Vive la France" Fransk aften 
  • 9. november - Gåsaften 3.0
  • 10. november - Åpent ekstra lenge og tilbyr "Meny Mena" 
  • 22. november - Lutefisk
  • 23. november - Lutefisk
  • 2. desember - Afternoon tea
  • 9. desember - Boblelunsj-mer info kommer snart...
  • 16. desember - Julevibes med "DJ ELVIRA"
  • 17-22. desember- Julebuffet - Lunsj + Kveld (Nyhet)
  • 23. desember - 7. januar - Lukket for julefeiring

 

Se detaljert oversikt videre ned på siden her - eller kontakt oss for mer info. 

Hver onsdag i perioden 6. september - 25. oktober

BIFFKVELD

 

Kokkene lager klassisk biff med sauce Béarnaise og pommes frites til kun 250.- (!!) per person

Kjøttstykkene vil være ulike fra gang til gang etter slakterens sortiment.

 

Skriv "Biff" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt for spørsmål og booking.

 

(Begrenset antall per kveld)

Fredag 20. + lørdag 21. oktober

VILTAFTEN 

 

4 året på raken har vi viltaften.

Det blir hva vår "jegermeister" fra Fritzøe Skoger får tak i.

Tidligere år har vi fått både elg, dådyr, dåhjort og reinsdyr!

-

4-retter

750.- per person

 

Book bord på mail til post@sjoslag.no eller benytt vår onlinebooking.

Torsdag 2. november og Fredag 3. november

FRANSK AFTEN

Viva la France

- En hyllest til frankrike!

Disse dagene er det franske retter som står på menyen vår. Menyen består av 4 serveringer. Med lokale, norske råvarer.

 

"LE MENU"

 

Hors d’oeuvres

.

Soupe à l’ognion

Løk fra Virgenes gård, Fransk baguette fra Baxt og Gruyereost

.

Onglet d'beouf «Provencale»

Slaktarens biff, råstekte poteter med hvitløksmør og urter samt, rødvinsaus

.

Tarte Tatin «Poire»

Pære fra Kryssgården, Cognackrem, butterdeig

.

Pris:
575.- per person

 

-

Book bord på mail til post@sjoslag.no eller benytt vår onlinebooking.

Torsdag 9. november

GÅSAFTEN

Denne kvelden tar vi deg med på skikkelig skånsk-tradisjonsmiddag når vi inviterer på klassisk gåasaften.

Menyen består av 3-serveringer.

 

MENYEN

SUPPE

Velg mellom Svartsuppe eller Skalldyrsuppe

-

GÅS

Brødstekte poteter, rødkål, rosenkål, solbærgéle, saus

-

DESSERT

Epledessert

-

Pris:
750.- per person

Book bord på mail til post@sjoslag.no eller benytt vår onlinebooking.

M

10. november er det Maria Mena-konsert på Bølgen kulturhus.

Da holder vi kjøkkenet åpent ekstra lenge - slik at du kan nyte en god middag etter konserten.

Kjøkken åpent for bestilling frem til 22:00
Restaurant åpent frem til 00:30

Tilbudet er kun tilgjengelig fra 21.00-22.00 - og er kun 3-retters "Meny Mena" vi tilbyr etter 21.

 

"MENY-MENA"

Sjøslagplanke

.

Dagens villfanget fisk

.

Epledessert

Pris: 555.- per person

 

Book bord på mail til post@sjoslag.no eller benytt vår onlinebooking.

LUTEFISK

Onsdag 22. og torsdag 23. november

 

LUTEFISK

 

Klassisk lutefisk

Sennepsaus, hjemmelaget sennep, ertestappe, bacon, mandelpoteter fra Auen gård, brunost, sirup, tyttebær

såmange påfyll du ønsker

-

545.- pp

 

 

Book bord på mail til post@sjoslag.no eller benytt vår onlinebooking.

Lunsjer i desember

I desember, 2. Afternoon tea 9. Bobble lunsj 16. DJ Elvira

 

LUNSJ I DESEMBER

Book fra: 13.00-15.00 (2,5 time per bord)

 

2. desember 

Afternoon tea 

450.- per person inklusive varm drikke (thé eller kaffe)

-

9. desember

Bobblelunsj

mer info kommer

-

16.desember

DJ ELVIRA

mer info kommer

 

 

Book bord på mail til post@sjoslag.no eller benytt vår onlinebooking.

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

HVOR FINNER DU OSS?