HVA SKJER PÅ SJØSLAG?

Se mer detaljer om hvert arrangement videre ned på siden

  • 27. juli - Sjømatfest 5.0( Lunsj)
  • 17. ausgust - Østers "Masterclass" Salomée Hervé v/ David Hervé
  • 17. august - Østers "Oystermakers dinner" Salomée Hervé v/ David Hervé
  • 28. august - Biffkveld
  • 4. september - Biffkveld
  • 6. september - Eksklusiv Vinsmaking
  • 11. september - Biffkveld
  • 18. september - Biffkveld
  • 25. september - Biffkveld
  • 26. september - Italiensk aften
  • 27. september - italiensk aften
  • 2. oktober - Biffkveld
  • 4. oktober - Viner fra USA med Linn Johnsen
  • 16. otober - Biffkveld
  • 17.oktober- Viltaften
  • 18. oktober - Viltaften
  • 19. oktober - Viltaften
  • 23. oktober - Biffkveld
  • 25. oktober - Eksklusiv Vinsmaking

 

Se detaljert oversikt videre ned på siden her - eller kontakt oss for mer info. 

Ikoner Sjøslag (1)

GI BORT EN OPPLEVELSE?

 

Hva med å gi bort en opplevelse?
Vi hjelper deg gjerne med gavekort og reservasjon - slik at du kan gi bort f.eks. en "biffkveld" eller "DJ lunsj"

Se mer om gavekort her. 

Starter igjen i august

BIFFKVELD

 

Kokkene lager klassisk biff med sauce Béarnaise og pommes frites til kun 275.- (!!) per person

Kjøttstykkene vil være ulike fra gang til gang etter slakterens sortiment.

 

Skriv "Biff" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

27. juli

S J Ø M A T F E S T- I sammarbeid med Brødrene Berggren

Vi serverer det beste havet har å by på.

Nykokte skalldyr og husets fiskeretter

 

Bord kan bestilles fra 13:00 - med siste bestilling 15:00.
Bordet har dere da i 4 timer.

4-retters meny

  • Gratinerte Østers

  • Skalldyrsuppe «HUSETS»

  • SJØMATPLATÅ

  • Dagens dessert

 

Pris: 1750.- per person (uten drikke)

 

Kontakt oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål. Eller benytt vår onlinebooking


 

17. august

Østersaften med Salomée Hervé

Mer info kommer...

  • Masterclass
  • Østersmakers dinner

        Her er det bare å holde av kvelden. Vi får besøk fra selveste David Hervé

        Er du glad i østers eller interessert i å lære mer - så er dette definitivt kvelden for deg.

            Kontakt oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål. Eller benytt vår onlinebooking


6. september + 25 oktober

Eksklusiv Vinsmaking

Vi smaker på noe av verdens beste vin. Smakingen er uten mat. 1-1,5 time. Dere booker bord individuell, vi anbefaler at starte tidlig hvis dere ønsker og spise etterpå

2500.- per person

10 plasser per tilfelle

 

 

 onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

26. & 27. september

ITALIENSK AFTEN

 

En hyllest til Italia og en mulighet og få servert en 4-retters meny

 

MENY

-

ANTI PASTI

-

PRIMI

Hjemmelaget pasta «Frutti di Mare»

-

SECONDI

Kalv «Saltimbocca»

-

DOLCE

Tiramisu

595.- per person

 

Skriv "Italia" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

Wine & Dine Norrtälje | Fantastiska Viner & Delikatesser

HVOR FINNER DU OSS?