HVA SKJER PÅ SJØSLAG?

Se mer detaljer om hvert arrangement videre ned på side

  • 31. mai - Biffkveld
  • 02. juni - [UTSOLGT] Geir Sviland-Magisk Burgundaften i sammarbeid med Better Wines
  • 04.juni - Søndagslunsj- Seperat meny, ingen a la carte
  • 10. juni - Lunsj med DJ Elvira
  • 26. juli - Sjømatfest- Lunsj - i sammarbeid med Brødrene Berggren
  • 27. juli - Sjømatfest- Lunsj - i sammarbeid med Brødrene Berggren
  • 11. august - Winemakers Terasse med Contratto «Bobbler på terassen» i sammarbeid med Grand Wines
  • 6. september - Biffkveld
  • 13. september - Biffkveld
  • 20. september - Biffkveld
  • 27. september - Biffkveld
  • 4. oktober - Biffkveld
  • 11. oktober - Biffkveld
  • 18. oktober - Biffkveld
  • 20. oktober - Viltaften
  • 21. oktober - Viltaften
  • 25. oktober - Biffkveld
  • 8. november - Biffkveld [Siste for 2023]
  • 9. november - Gåsaften
  • 17-22. desember- JULEBUFFET- Lunsj + Kveld
  • 31. desember - Nyttårsfeiring

 

Se detaljert oversikt videre ned på siden her

Hver onsdag

BIFFKVELD

Kokkene lager klassisk biff med sauce Béarnaise og pommes frites til 250.- per person

Kjøttstykkene vil være ulike fra gang til gang etter slakterens sortiment.

Skriv "Biff" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt for spørsmål og booking.

Begrenset antall per kveld!

WINEMAKERS DINNER MED ADAMS WEIN

I samarbeid med Moestue Grape Selections inviterer vi til Winemakers Dinner.
Denne kvelden får vi besøk av Simone fra vinprodusenten Adams Wein, fra Rheinhessen i Tyskland.
AdamsWein har sittt klare fokus på Spätburgundere - og det blir det også denne kvelden. 
Vi har satt opp kvelden med felles bord og oppstart 17:30.
Det blir 5 serveringer med viner til maten.
Prisen er 1395 kr per person.

Book bord via vår onlinebooking eller via post@sjoslag.no

2. juni

Burgundaften

Magisk Burgundaften

Burgund er en av verdens mest berømte vinregioner.

De dyreste vinene som finnes kommer nettopp derifra, men hva er det som gjør vinene så kostbare?

Hvorfor ligger noen i ukevis i kø foran vinmonopolet før viner fra denne regionen blir lansert?
Hva kjennetegner disse dyrebare dråpene?

Denne kvelden har vi besøk av Geir Sviland som har studert vinlaging i Bordeaux og jobbet på flere berømte vinslott.

Hans store lidenskap er Burgund hvor han har jobbet for noen av de aller beste eiendommene som Domaine Dujac, Domaine Duroche og Domaine Faiveley.

Burgund er med sine små vinmarker og vinhus utrolig spennende og denne kvelden vil Geir gi oss en innføring i de forskjellige kvalitetene og distriktene.

Det blir en lærerik og helt magisk aften med noen av verdens beste viner.

Han vil vise bilder på storskjerm og underveis og gi oss en kveld man ikke vil glemme.

10. juni

LUNSH MED DJ ELVIRA

Ta kontakt for booking og eventuelle spørsmål. 

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

HVOR FINNER DU OSS?