HVA SKJER PÅ SJØSLAG?

Se mer detaljer om hvert arrangement videre ned på siden

  • 17. april - Biffkveld
  • 24. april - Biffkveld
  • 1. mai - Biffkveld
  • 4. mai - Eksklusiv vinsmaking
  • 8. mai - Biffkveld
  • 15. mai - Biffkveld
  • 17.mai - 17. mai-feiring på Sjøslag
  • 22. mai - Biffkveld
  • 29. mai - Biffkveld
  • 31. mai - Winemakers dinner - Champagne
  • 13. juni - Winemakers dinner (Mer info kommer) 

 

Se detaljert oversikt videre ned på siden her - eller kontakt oss for mer info. 

Ikoner Sjøslag (1)

GI BORT EN OPPLEVELSE?

 

Hva med å gi bort en opplevelse?
Vi hjelper deg gjerne med gavekort og reservasjon - slik at du kan gi bort f.eks. en "biffkveld" eller "DJ lunsj"

Se mer om gavekort her. 

Hver onsdag

BIFFKVELD

 

Kokkene lager klassisk biff med sauce Béarnaise og pommes frites til kun 250.- (!!) per person

Kjøttstykkene vil være ulike fra gang til gang etter slakterens sortiment.

 

Skriv "Biff" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

Lørdag 4. mai

EKSKLUSIV VINSMAKING

- 4 plasser igjen

En unik mulighet! Vi åpner noen gode toppviner - som dere får bli med å smake sammen med  Alex og co.

Hvilke viner det blir - blir en overraskelse. Men vi lover at det blir plukket noen fra de beste produsentene i verden.

 

Pris: 2500.- per person

(uten mat)

 

Her kan du booke når du ønsker å komme, mellom 16.30-20.30.
Kan fint kombineres med middag etter smakingen.

 

Kontakt oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.


Fredag 17. mai

17. MAI PÅ SJØSLAG

Åpent 16.30 - 23:00

(Kjøkkenet stenger for siste bestilling 20.30)

Bli med å feire nasjonaldagen med en skikkelig festmeny. Vi inviterer som alltid til hyggelig feiring av 17. mai her på brygga. Vi har satt sammen en helt egen 17. mai meny bestående av 5 serveringer.

 

17. MAI MENY:

 

SNACKS

 

«NORDISK CEVICHE»

Rabarbra, løppstikke, agurk, rødløk, reddik

 

ASPARGESUPPE

Asparges, rugbrød, ramsløk

 

«BEEF WELLINGTON»

Norsk indrefilet i butterdeig, portvinssaus, trøffelpotetpuré, glaserte gulrøtter

 

BLÅBÆR & BRINGEBÆRDESSERT

 

Pris: 999.- per person

 

 

Kontakt oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål. Eller benytt vår onlinebooking


fredag 31. mai

WINEMAKERS DINNER

Domaine Les Monts Fournois

Champagne- Frankrike

 

Dette blir gøy!

 

Kusinen til Béreche et Fils har startet egen firma og lager nydelige bobler under labelen "Les Monts Fournois"

 

Vi er stolte over at enda en gang få hit en toppvinmaker som kan presentere sine viner hos oss.

  • 1795.- per person for 5-retter og viner
  • 18.00 på felles bord (Beregn 4 timer+) 

 

Kontakt oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål. Eller benytt vår onlinebooking


 

torsdag 13. juni

Winemakers dinner

Weingut Leitz

Denne produsenten er det mange som kjenner til.

Her skal vi smake på noen av Leitz beste viner sammen med produsenten og importøren Moestue.

  • 1295.- per person for 4-retter og viner
  • 18.00 på felles bord (Beregn 4 timer+)

 

Kontakt oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål. Eller benytt vår onlinebooking


FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

HVOR FINNER DU OSS?