HVA SKJER PÅ SJØSLAG?

Se mer detaljer om hvert arrangement videre ned på siden

  • 2. desember - Afternoon tea
  • 7. desember- Trøffelmiddag
  • 9. desember - Boblelunsj
  • 13. desember- Winemakers dinner med "Le Strette"
  • 16. desember - Julevibes med "DJ ELVIRA"
  • 17. - 22. desember- Julebuffet - Lunsj + Kveld (Nyhet)
  • 23. desember - 5. januar - Julestengt

 

2024

Arrangement er oppgitt med priser. Vil du gi bort som gave? Se her

  • 10. januar - Biffkveld 250.- 
  • 17. januar - Biffkveld 250.-
  • 19. januar - Burgundaften (få plasser igjen) 2400.-
  • 24. januar - Biffkveld 250.-
  • 27. januar - DJ Lunsj "DJ ELVIRA" 375.-
  • 31. januar - Biffkveld 250.-
  • 2. februar - Caviar-makers dinner
  • 7. februar - Biffkveld 250.-
  • 8.+9. februar - Italiensk aften 575.- for 4-retter
  • 11. februar - Morsdag, Afternoon Tea 450.-
  • 14. februar - Valentinesfeiring
  • 17. februar- Eklusiv vinsmaking 2500.-
  • 21. februar - Biffkveld 250.-
  • 22. februar - Skrei middag 325.-
  • 28. februar - Biffkveld 250.-
  • 29. februar - Skrei middag 325.-

 

Se detaljert oversikt videre ned på siden her - eller kontakt oss for mer info. 

Onsdag 22. og torsdag 23. november

LUTEFISKLANSERING

KLASSISK LUTEFISK

Sennepsaus, hjemmelaget sennep, ertestappe, bacon, mandelpoteter fra Auen gård, brunost, sirup, tyttebær

545.- pp

Prisen inkluderer ubegrenset antalll påfyll

Book bord på mail til post@sjoslag.no eller benytt vår onlinebooking.

Lørdag 2. desember

AFTERNOON TEA

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer på nytt til afternoon tea med teservering og klassisk etasjefat med godsaker fra vårt kjøkken.

Pris: 450 kr per person

- inkluderer matservering og te (eller kaffe)

Vi åpner 13:00 og tar imot bookinger til og med 15:00. Reservasjon er gjeldene for 2,5 time.

 

Book bord på mail til post@sjoslag.no eller benytt vår onlinebooking.


Torsdag 7. desember

Trøffelmiddag

Trøffelmiddag 7. desember

 

Perigord Trøffel

Potet fra Foldvik gård & Tartar

*

Alba Trøffel

Orzo & Bryst av Hane fra Virgenes gård

*
Perigord Trøffel

Sprøstekt lår av Hane fra Virgenes gård & Portvin

*

Perigord Trøffel

Bakt Mont D`OR

*

MENY

995.- per person

VINEMENY

595.- per person eller 995.- per person

 

Book bord på mail til post@sjoslag.no eller benytt vår onlinebooking.


Lørdag 9. desember

BOBLELUNSJ

Bli med på en smakfull og lærerik julelunsj. Vi åpner 8 ulike musserende denne dagen og tilbyr vinflights.

 

  • 1/1 Flight med 6 musserende viner(7,5cl per glass) = 450.-
  • 1/2 Flight med 3 musserende viner(7,5cl per glass) = 225.-

Det er også mulighet for å kjøpe glass av alle de 8 forskjellige vi åpner denne dagen.

 

Vi tilbyr i tillegg en meny med masse snadder som passer til de gode boblene, men det er ingen spiseplikt

SNACKSMENY:

Østers

Bifftartar

Potetchips med løyromsdipp

Polske Pierogi

Osteplanke

Spekeplanke

 

Vi åpner 13:00 og tar imot bookinger til og med 15:00. Reservasjon er gjeldene for 2,5 time.

 

Book bord på mail til post@sjoslag.no eller benytt vår onlinebooking.


Onsdag 13. desember

WINEMAKERS DINNER:
LE STRETTE

Bli med på en uforglemmelig kveld med Winemakers Dinner på Sjøslag!

Onsdag 13. desember får du oppleve Le Strette, et familiedrevet vineri grunnlagt i 1997.

Deres lidenskap for vin og kunnskap om druedyrking har resultert i fantastiske viner, laget av Dolcetto, Barbera og Nebbiolo druer.

Oppdag også deres sjeldne Nascetta-viner, som har fått fortjent oppmerksomhet de siste årene. Dette er en kveld for vinelskere du ikke vil gå glipp av!

Pris: 1395.- per person

Book bord på mail til post@sjoslag.no eller benytt vår onlinebooking.


Lørdag 16. desember

DJ LUNSJ 

Alltid god stemning når Elvira tar turen til oss!

Denne lørdagen dekker vi på en stor brunsjbuffet med delikatesser og brunsjretter - og DJ Elvira står for deilige vibes

 

Pris: 395.- per person for buffet

 

Vi åpner 13:00 og tar imot bookinger til og med 15:00. Reservasjon er gjeldene for 2,5 time.

Elvira spiller frem til 17.00

Book bord på mail til post@sjoslag.no eller benytt vår onlinebooking.


17. desember - 22. desember

JULEBUFFET

- LUNSJ & MIDDAG

 

Nytt i år er at vi kjører stor julebuffet fra søndag 17. desember til og med fredag 22. desember - både til lunsj og til middag.
I denne perioden har vi ingen a la carte eller menyer.

På buffeten blir det dekket på med masse godt. Retter inspirert av julen - men også juleklassikerne som sild, gravet og røkt fisk og kjøtt, pølser, flattbrød, lefser fra Baxt, hjemmelaget brød, salater, ribbe, hjemmelaget medisterkaker, pinnekjøtt, 2 x kål, kålrabistappe og mandelpoteter. For å nevne noe. I tillegg blir det ostebord og dessertbord

LUNSJ

12.00 - 14.00
(Bordsetning: 2 timer)

Pris: 550.- pp

*Barn/ungdom under 15 år: 50% rabatt

MIDDAG

16.30 - 20.30
(Bordsetning: 2,5 timer)

Pris: 750.- pp*

*Barn/ungdom under 15 år: 50% rabatt

 

Book bord på mail til post@sjoslag.no eller benytt vår onlinebooking.


23. desember - 4. januar

JULESTENGT

Vi holder stengt - og gir hele gjengen juleferie. 

 

Vi er tilbake 5. januar. Om du har noen henvendelser i peripoden vi har stengt - ta kontakt på post@sjoslag.no

 

Husk å kjøpe gavekort i god tid før vi stenger! 


Hver onsdag fra 10. januar 2024

BIFFKVELD

 

Kokkene lager klassisk biff med sauce Béarnaise og pommes frites til kun 250.- (!!) per person

Kjøttstykkene vil være ulike fra gang til gang etter slakterens sortiment.

 

Skriv "Biff" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt for spørsmål og booking.

 

(Begrenset antall per kveld)

Ikoner Sjøslag (1)

GI BORT EN OPPLEVELSE?

 

Hva med å gi bort en opplevelse?
Vi hjelper deg gjerne med gavekort og reservasjon - slik at du kan gi bort f.eks. en "biffkveld" eller "DJ lunsj"

Se mer om gavekort her. 

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

HVOR FINNER DU OSS?