HVA SKJER PÅ SJØSLAG?

Se mer detaljer om hvert arrangement videre ned på siden

  • 17.oktober- Viltaften
  • 18. oktober - Viltaften
  • 19. oktober - Viltaften
  • 25. oktober - Eksklusiv Vinsmaking ( fullbooket )
  • 26. oktober - Hummerfest
  • 1. november - Gåsaften
  • 7. november - Winemakers Dinner ( få plasser igjen)
  • 10. november - Konsert meny
  • 20. november - Lutfiskaften 5.0
  • 4. desember - Trøffelkveld
  • 5. desember - Trøffelkveld
  • 14. desember - Lunsj åpent
  • 15. desember - Søndags åpent
  • 21. desember - Lunsj åpent
  • 22. desember - Søndags åpent
  • 23. - 25. desember - STENGT
  • 26. - 28. - Romjuls åpent 
  • 31. desember - Nyttårs åpent

2025-

  • 1.  februar - DJ Elvira fra -Lunsj
  • 7. februar - Eksklusiv vinsmaking

 

Se detaljert oversikt videre ned på siden her - eller kontakt oss for mer info. 

Ikoner Sjøslag (1)

GI BORT EN OPPLEVELSE?

 

Hva med å gi bort en opplevelse?
Vi hjelper deg gjerne med gavekort og reservasjon - slik at du kan gi bort f.eks. en "biffkveld" eller "DJ lunsj"

Se mer om gavekort her. 

KONSERTMENY - SØNDAG  10.10

 

Konsert meny

16.00-20.00

10. november

*

Sjøslagplanke

*

Fiskegrateng " a la Marek"

*

Dagens dessert

*

495.- per person

 

*Kun denne menyen denne ettermiddag/kveld

 

Skriv "Konsert" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål. Husk og oppgi alleriger.

(Begrenset antall per kveld)

 25. oktober

EKSKLUSIV VINSMAKING (fullbooket)

Vi smaker på noe av verdens beste vin.

 

Smakingen er uten mat, og varer i 1 - 1,5 time.
Dere booker bord individuellt. Og vi anbefaler å starte tidlig på kvelden dersom dere ønsker å spise etterpå.

2500.- per person.

 

10 plasser per kveld.

 

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

26. oktober

HUMMERFEST 

I samarbeid med Brødrene Berggren.

Nå er den endelig dags for norsk hummer. Vi inviterer til en hummerfest og har som alltid en nydelig vinpakke eller to og tilby til.

* Bestill minimum 3 dager før

HUMMERMENY

5-retter

*

Hummersalat

Tempura og vietnamesisk dressing

*

Hummersuppe

Cognackrem

*

Raviolo
Med hummer og Ishavsrøye samt estragon

*

Gratinert hummer "a la Sjøslag"

*

Plommer fra Auen gård

Pekannøtt & Mørk Sjokolade

999.- per person

 

Skriv "Hummer" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

VILT AFTEN

17. + 18. + 19 . oktober

Årets vilt fra Jegermeister "Fritzøe Skoger"

Her tar vi in hele dyr og får brukt alt av dyret til og lage vår 4-retters vilt meny.

 

Vilt meny

4-retter

795.- per person

Skriv "VILT" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

GÅS

  1. november 

MENY GÅS

Blodsuppe/Svartsuppe

Krås & tilbehør

eller

Skalldyrsuppe

Husets suppe (Maison)

*

Gås

Stekt gåsebryst, konfitert lår/vinge, aspargespoteter fra Søndre grevle stekt i gåsefett, rosenkål, rødkål, gelé og den gode sausen til

*

Epler fra Kryssgården

775.- per person

 

Skriv "Gås" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

Winemakers dinner

7. november 17.30

Domaine de Cristia

Châteauneuf-du-Papes

Opplev Domaine Cristia

Den nye kongen av

Châteauneuf-du-Pape

 

Torsdag 7 november kl 17:30 er vi så heldige å få besøk av Baptiste Grangeon som er eier og vinlager på Domaine Cristia.

Domaine de Cristia er en liten super eiendom i Châteauneuf-du-Pape. Han vil lede oss gjennom Rhône dalen og vi vil smake 6 av hans viner til en utsøkt 5 – retters meny.

Kun Kr       1595,-  inklusiv viner

 

 

 

Baptiste Grangeon

 

Baptiste vil være med oss denne kvelden og vi vil få smake Crozes-Hermitage hvit, Côtes du Rhône Vieilles Vignes, Saint-Joseph, Rhône dalens berømte Hermitage vin og 2 av hans beste Chateauneuf du Pape viner.

Fantastiske vinmarker

 

 

Skriv "Winemakers" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

Lutefisk 5.0

20. november

Årets Lutefisk

Lutefisk fra Brødrene Andreassen

Ertestappe, sennepsaus, brunost, sirup, tyttebær, bacon og baconfett, hjemmelaget sennep og aspargespoteter fra Søndre Grevle gård

 

Inlusive påfyll (så mange man trenger)

595.- per person

Må bestilles på forhånd!

 

 

Skriv "Lutfisk" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

Trøffel på Sjøslag

4. + 5. desember

Trøffel meny

Fersk trøffel i sesong.

4-retters meny med trøffel

 

999.- per person

Må bestilles på forhånd!

 

 

Skriv "Trøffel" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

JULELUNSJ & SØNDAGSÅPENT

14.+15.+21.+22. desember

Julelunsj og søndags åpent

 

Lørdager 14.+21. desember

12.30-15.30 (13.30)

 

Søndag  15. + 22 desember

15.00-20.30 (19.00)

 

MENY
Her kan du velge fritt eller ta en 3-retters meny til 695.- per person

*

Juleasjett

Gravet laks, Rakfisk, Sild x 3, syltet bete, rømme, løk, mandelpotet lomper fra Baxt, vårt flatbrød, sennep.

325.-

*

Valg av hovedrett

Sprøstekt Norsk ribbe

Rødkål, surkål, asparges poteter fra Søndre Grevle, julesaus, og tyttebær

445.-

Eller

Lutefisk - 1 servering

asparges poteter fra Søndre Grevle, ertestappe, sennepsaus, sennep, bacon, brunost, sirup, tyttebær

(ekstra servering +155.-)

445.-

*

Crème Caramel

Mandler & Pisket krem

150.-

*

695.- per person

 

Skriv "JUL" i kommentarfeltet på vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

(Begrenset antall per kveld)

ROMJULS ÅPENT 

26.-28. desember & 31.desember

ROMJULESMENY

Forrett

Carpaccio på Sjøkreps og Kveite

Urtesalt & Sitrus

280.-

eller

Orzo med trøffelsaus

Gresskar & stekt sopp

275.-

*

Hovedrett

Fisk & Skalldyrkasserolle «Bouillabaisse»

Dagens utvalg av fisk og skalldyr, tomatisert sauce med grønnsaker og safranaioli

485.-

eller

Indrefilet av Storfe

Kryddersmør «Sjøslag», Gratinert blomkål og sopp

495.-

*

Ost & Dessert

3 x Ost

Med tilbehør

185.-

eller

Bringebærsdessert

Hvit og mørk sjokolade

175.-

3-retter 795.-. p p

6-retters

Full meny i mindre serveringer

995.- per person

 NYTTÅRS FEIRING

 31.desember

Nyttårsmeny

 

*Sjøkreps & Marinert kveite

Agurk & Yuzu

-

Kamskjell fra Hitra

Safran & Appelsin

-

*Villfanget Fisk

Blomkål & Sauce Noilly Prat

-
Fricasse Økologisk kylling fra Holte gård

Hummersaus & Estragon

-

*Ravioli

Variasjon på tørket og fersk sopp

-

*Biff «Wellington»

-
*Passjonsfrukt & Bringebærsdessert

-

* 6-retter

1495.-

8-retter

1750.-

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

Wine & Dine Norrtälje | Fantastiska Viner & Delikatesser

HVOR FINNER DU OSS?