HVA SKJER PÅ SJØSLAG?

Se mer detaljer om hvert arrangement videre ned på siden

  • OKTOBER
  • 17. oktober - Kristine Krüger - Live underholding

  • 18. oktober - Eksklusiv vinsmaking - Fullbooket!

  • 24. + 25. oktober - HUMMERFEST - Få plasser igjen!

  • NOVEMBER
  • 5. november - Lukket for selskap

  • 6. november - GÅSAFTEN

  • 7. + 8. november - VILTAFTEN

  • 14. november - 7.desember - Julens meny

  • 19. november - LUTEFISK 6.0

  • 25. + 26. november - TRØFFELMIDDAG

  • DESEMBER
  • 8. - 21. desember - JULEBUFFET "Tabberas på Sjøslag"

  • 15. desember - Stengt

  • 17- 20. desember - OMAKASE

  • 22. -  25. desember - Stengt for julekos

  • 26. + 27. + 28. desember - Romjulsåpent

  • 31. desember - Nyttårsfeiring

  • JANUAR
  • 15. januar - Spansk aften
  • 16. januar -Spansk aften
  • 23. januar -

  • FEBRUAR
  • 5. februar - Ost & Vin
  • 12. februar - Ost & Vin
  • 13. februar - Eksklusiv vinsmaking

  • 19. februar - Ost & Vin
  • 26. februar - Ost & Vin m
  • MARS
  • 29. mars - 6. april - PÅSKESTENGT

  • APRIL
  • 17. april - Eksklusiv vinsmaking

Se detaljert oversikt videre ned på siden her - eller kontakt oss for mer info. 

Ikoner Sjøslag (1)

GI BORT EN OPPLEVELSE?

 

Hva med å gi bort en opplevelse?
Vi hjelper deg gjerne med gavekort og reservasjon - slik at du kan gi bort f.eks. en "Vinsmaking" eller "DJ lunsj"

Se mer om gavekort her. 

OMAKASE 2.0

17. - 20. desember

OMAKASE @ SJØSLAG

med Piotr Erbel

Velkommen til Pop-Up OMAKASEServes i baren på Sjøslag

Kun 8 plasser per sittetid

Det blir servert en Japansk «smaksmeny» i baren på Sjøslag

15 serveringer Omakase

-
8 plasser

Onsdag 17. desember

17.30-21.00
Torsdag 18. desember
17.30-21.00
-
Fredag 19.12
17.00-20.00

20.30-00.00

-

Lørdag 20.12
17.00-20.00
20.30-00.00

-

Omakase 15 serveringer 1650.-

1650.- for vinpakke med 7 gl vin

*Kan dessverre ikke tilpasses glutenfritt, uten sjømat, uten egg, vegetar eller vegansk

onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

17. oktober

Kristine Krüger

Fra 18.00-22.00 Kommer  Kristine Kruger til  Sjøslag med sin deilige stemme og bratsj!

post@sjoslag.no

18. oktober 2025 - Fullbooket  20 februar ,17. april

EKSKLUSIV VINSMAKING 

Vi smaker på noe av verdens beste vin.

 

Smakingen er uten mat, og varer i 1 - 1,5 time.
Dere booker bord individuellt. og vi anbefaler å starte litt tidlig på kvelden dersom dere ønsker å spise etterpå.

2500.- per person. Mat er ikke inkludert

Fra 16.30- og sennest fra 18.00

 

10 plasser per tilfelde

 

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

24. + 25. oktober

Hummerfest

HUMMERMENY

5-rettes meny med norsk nyfanget hummer 

 999.- per person

i samarbeid mdd Brødrene Berggren

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

6. november

Gås

GÅS

3 retters klassisk gåsemeny 

 850.- per person

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

7. + 8.. november

Viltaften

Viltaften

4- retters viltmeny

 895.- per person

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

19. november

LUTEFISK 6.0

Lutefisklag

Lutefisk med alt av tilbehør med så mange påfyl du ønsker

 595.- per person

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

25. + 26 november

Trøffelmeny

Trøffelmeny

4- retters meny med Italiensk trøffel

1195.- per person

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

8. - 21. desember

Julebuffet

JULEBUFFET -TABBERAS PÅ SJØSLAG

8. desember – 21. desember

Mandag 16.00-22.30

Tirsdag 16.00-22.30

Onsdag 16.00-22.30

Torsdag 16.00-22.30

Fredag 16.00-23.30

Lørdag 13.00-23.30

Søndag 12.00-20.00

 

*Exempel meny, enkelte retter kan skiftes ut.

 

KOLDTBORD

Hjemmelaget flatbrød lefse, Cultura brød, Lyst brød, Knekkebrød
Røkt blåkveite

Røkt laks

Gravet laks

Rakørret med tilbehør

Syltet laks

Kokte egg

Eggerøre

Skagen salat

Limebladsild

Currysild med eple, løk, syltet agurk

Caviarsild

Akevitt & dillsild

Safran & fennikelsild

Løksild

Matjessild

Gravet Vilt

Speket gås/andebryst

Pølser

Paté

Sylte

Leverpostei fra Virgenes gård

Salami fra Virgenes

Fenalår

Syltete beter

Syltete agurker

Rødløk

Pisket rømme

Sennep

Sennepsaus

Hjemmelaget majones

 

 

HOVEDRETT

Lutefisk med tilbehør – Stor / lite stykke

(Fisk bestilles ved bordet 15 minutters ventetid)

Pinnekjøtt

Vossakorv, Sjysaus-kålrabi-potet-sennep

Ribbe

Ribbesaus, rødkål, surkål, sennep, tyttebær, potet, medisterpølse, medisterkake

Dagens suppe
*

DESSERTBORD & OSTEBORD

Riskrem & rød saus

Karamellpudding med krem og ristet mandel

«Konditorens fristelser»

varierer fra dag til dag

Sjokoladekake

Baskisk ostekake

Creme Brulée

Makroner

Friterte vafler med sukker og brunostkaramell

Snop, klementiner og nøtter

 

895.- per person

 

*Barn under 12 år får 50%

*Bordsetning på 2,5 om kvelden om intet annet er avtalt på forhånd

*Innholdet kan variere noe, grunnet råvaretilgang

*Vegetariske alternativer går at ordne -meld fra på forhånd

 

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på

post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 NYTTÅRS FEIRING 2025/2026

 31.desember

Nyttårsmeny

I år serveres det en 7-retters meny til alle

pris per person er 1995.-

post@sjoslag.no

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

logo ws
some_sorlandet_1080x1080px_sjoslag (1)

Wine & Dine Norrtälje | Fantastiska Viner & Delikatesser