JUL 2025

KLIKK PÅ SYMBOLET FOR OG SE VÅR A LA CARTE MENY

14. november - 7. desember

 

SELSKAPSMENY

14. november - 7. desember

 

JULENS MENYER

*til selskap over 8 personer

3-retters

Velg din forrett + hovedrett + dessert

«Juletapas»

Små kreasjoner fra kjøkkenet i julens tegn

eller

Skalldyrsuppe «Maison»

Kraftig skalldyrsuppe med fersk fisk og grønnsaker

*

Villfanget Kveite

Persille, persillerot, champinjong og Champagnesaus

eller

Indrefilet av Storfe

Med potetpuré, Sjøslagsmør, blomkål
*
Multer fra Dalen

Hasselnøtt, vaniljeiskrem & brunet smør

Eller

Ostebrett

med 3 oster & tilbehør

895.-

*Bordsetning på 2,5 om kvelden om intet annet er avtalt på forhånd

*Innholdet kan variere noe, grunnet råvaretilgang

*Vegetariske alternativer går at ordne -meld fra på forhånd

NB! Ønsker du Juletallerken eller Pinnekjøtt så er det bare å si fra!

Meny Sjøslag

* Må velges av samtlige ved bordet

Snacks

*

Gravet vilt fra Fritzøe Skoger

Tyttebær, rømme, lagret ost

*

Ravioli

Sjøkreps & Stikkelsbær fra Gjone Store

*

Villfanget Kveite

Champagne & Persille

*

Storfe

Trøffel & Portvinssaus

*

3 x Oster

Med tilbehør

*

Multer fra Dalen

Brunet smør & Hasselnøtt

1150.- p.p

*Bordsetning på 2,5 om kvelden om intet annet er avtalt på forhånd

*Innholdet kan variere noe, grunnet råvaretilgang

*Vegetariske alternativer går at ordne -meld fra på forhånd

Ta kontakt om du har noen spørsmål.

JULEBUFFET

8. desember – 21. desember

Mandag 16.00-22.30

Tirsdag 16.00-22.30

Onsdag 16.00-22.30

Torsdag 16.00-22.30

Fredag 16.00-23.30

Lørdag 13.00-23.30

Søndag 12.00-20.00

*Eksempel meny, enkelte retter kan skiftes ut.

KOLDTBORD

Hjemmelaget flatbrød lefser, Cultura brød, Lyst brød, Knekkebrød

Røkt blåkveite

Røkt laks

Gravet laks

Rakørret med tilbehør

Syltet laks

Kokte egg

Eggerøre

Skagen salat

Limebladsild

Currysild med eple, løk, syltet agurk

Caviarsild

Akevitt & dillsild

Safran & fennikelsild

Løksild

Matjessild

Gravet Vilt

Speket gås/andebryst

Pølser

Paté

Sylte

Leverpostei fra Virgenes gård

Salami fra Virgenes

Fenalår

Syltete beter

Syltete agurker

Rødløk

Pisket rømme

Sennep

Sennepsaus

Hjemmelaget majones

HOVEDRETT

Lutefisk med tilbehør – Stor / lite stykke

(Fisk bestilles ved bordet 15 minutters ventetid)

Pinnekjøtt

Vossakorv, Sjysaus-kålrabi-potet-sennep

Ribbe

Ribbesaus, rødkål, surkål, sennep, tyttebær, potet, medisterpølse, medisterkake

Dagens suppe
*

DESSERT & OSTEBORD
Riskrem & rød saus

Karamellpudding med krem og ristet mandel

«Konditorens fristelser»

varierer fra dag til dag

Sjokoladekake

Baskisk ostekake

Creme Brulée

Makroner

Friterte vafler med sukker og brunostkaramell

Snop, klementiner og nøtter

895.- per person

*Barn under 12 år får 50%

*Bordsetning på 2,5 om kvelden om intet annet er avtalt på forhånd

*Innholdet kan variere noe, grunnet råvaretilgang

*Vegetariske alternativer går at ordne -meld fra på forhånd

ROMJULEN 2025

Åpent 26.-28.desember

 

Se også vår arrangementkalender for andre arrangement i tiden opp mot jul, som f.eks lutefisklansering, julelunsj, søndagsåpent og romjulsåpent.

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

logo ws
some_sorlandet_1080x1080px_sjoslag (1)

Wine & Dine Norrtälje | Fantastiska Viner & Delikatesser