JUL 2025
SELSKAPSMENY
14. november - 7. desember
JULENS MENYER
*til selskap over 8 personer
3-retters
Velg din forrett + hovedrett + dessert
«Juletapas»
Små kreasjoner fra kjøkkenet i julens tegn
eller
Skalldyrsuppe «Maison»
Kraftig skalldyrsuppe med fersk fisk og grønnsaker
*
Villfanget Kveite
Persille, persillerot, champinjong og Champagnesaus
eller
Indrefilet av Storfe
Med potetpuré, Sjøslagsmør, blomkål
*
Multer fra Dalen
Hasselnøtt, vaniljeiskrem & brunet smør
Eller
Ostebrett
med 3 oster & tilbehør
895.-
*Bordsetning på 2,5 om kvelden om intet annet er avtalt på forhånd
*Innholdet kan variere noe, grunnet råvaretilgang
*Vegetariske alternativer går at ordne -meld fra på forhånd
NB! Ønsker du Juletallerken eller Pinnekjøtt så er det bare å si fra!
Meny Sjøslag
* Må velges av samtlige ved bordet
Snacks
*
Gravet vilt fra Fritzøe Skoger
Tyttebær, rømme, lagret ost
*
Ravioli
Sjøkreps & Stikkelsbær fra Gjone Store
*
Villfanget Kveite
Champagne & Persille
*
Storfe
Trøffel & Portvinssaus
*
3 x Oster
Med tilbehør
*
Multer fra Dalen
Brunet smør & Hasselnøtt
1150.- p.p
*Bordsetning på 2,5 om kvelden om intet annet er avtalt på forhånd
*Innholdet kan variere noe, grunnet råvaretilgang
*Vegetariske alternativer går at ordne -meld fra på forhånd
JULEBUFFET
8. desember – 21. desember
Mandag 16.00-22.30
Tirsdag 16.00-22.30
Onsdag 16.00-22.30
Torsdag 16.00-22.30
Fredag 16.00-23.30
Lørdag 13.00-23.30
Søndag 12.00-20.00
*Eksempel meny, enkelte retter kan skiftes ut.
KOLDTBORD
Hjemmelaget flatbrød lefser, Cultura brød, Lyst brød, Knekkebrød
Røkt blåkveite
Røkt laks
Gravet laks
Rakørret med tilbehør
Syltet laks
Kokte egg
Eggerøre
Skagen salat
Limebladsild
Currysild med eple, løk, syltet agurk
Caviarsild
Akevitt & dillsild
Safran & fennikelsild
Løksild
Matjessild
Gravet Vilt
Speket gås/andebryst
Pølser
Paté
Sylte
Leverpostei fra Virgenes gård
Salami fra Virgenes
Fenalår
Syltete beter
Syltete agurker
Rødløk
Pisket rømme
Sennep
Sennepsaus
Hjemmelaget majones
HOVEDRETT
Lutefisk med tilbehør – Stor / lite stykke
(Fisk bestilles ved bordet 15 minutters ventetid)
Pinnekjøtt
Vossakorv, Sjysaus-kålrabi-potet-sennep
Ribbe
Ribbesaus, rødkål, surkål, sennep, tyttebær, potet, medisterpølse, medisterkake
Dagens suppe
*
DESSERT & OSTEBORD
Riskrem & rød saus
Karamellpudding med krem og ristet mandel
«Konditorens fristelser»
varierer fra dag til dag
Sjokoladekake
Baskisk ostekake
Creme Brulée
Makroner
Friterte vafler med sukker og brunostkaramell
Snop, klementiner og nøtter
895.- per person
*Barn under 12 år får 50%
*Bordsetning på 2,5 om kvelden om intet annet er avtalt på forhånd
*Innholdet kan variere noe, grunnet råvaretilgang
*Vegetariske alternativer går at ordne -meld fra på forhånd
Se også vår arrangementkalender for andre arrangement i tiden opp mot jul, som f.eks lutefisklansering, julelunsj, søndagsåpent og romjulsåpent.
FØLG OSS GJERNE!
Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne!