JULEMENY 2021
A LA CARTE
S N A C K S
R A K F I S K S N A C K S
120,-
67,-M A R C O N A M A N D L E R
55,-B R Ø D & S M Ø R
I B E R I C O B E L L O T A " P A T A N E G R A "
15 gram
165.-
F O R R E T T E R
S J Ø S L A G S P L A N K E
245,-variasjon på sjømat, vegetar, kjøtt, fugl - og med varierende innhold. Forrett for en person eller på deling som snacks
S K A L L D Y R S U P P E
Fersk fisk og fennikel
275.-
V I L L T C A R P A C C I O
Einebærgravet viltkjøtt fra Fritzøeskogene, bete, syltet sennepsfrø, estragonkrem, frisk urtesalat
245.-
R A K F I S K
Lefserull med rakfisk & ørrettartar smaksatt med rømme fra Røros, syltet bete, sennep, løk og kapers
235,-
S I K R O M F R A F E M U N D E N
30 gram. Surdeigsvaffel, rødløk, gressløk, créme fraiche, sitron
275,-
F O I E G R A S
Terrine på Foie Gras, røkt svineknoke "Duroc", Celina-pære fra Kryssgården, multer fra Dalen og stekt brioche
275,-
H O V E D R E T T E R
A N D F R A H O L T E G Å R D
395,-
Beter glasert med bringebær, kremet saus med sopp, poteter fra Virgenes stekt i andefett
K V E I T E
435,-Ovnsbakt villkveite, persillerot, Champagnesauce, champignon og persille
L U T E F I S K
525,-Lutefisk fra Brødrene Andreassen, bacon, grønne erter, sennepssaus, sennep, sirup, brunost og kokte poteter
Inkluderer påfyll
*Tilgjengelig fra torsdag 11. november
V I L T F R A F R I T Z Ø E S K O G E N E
455,-Kraftig viltfond med blåbær, pastinakk og fondantpotet
R Ø D V I N S B R A I S E R T O K S E K J A K E
395,-Rødvinsaus, potetpuré, kål, bakt hvitløk og solbær
F O R B A R N A
K J Ø T T
99,-Pommes frites og grønnsaker
F I S K
99,-Potet, grønnsaker og smelta smør
S Ø T E D E S S E R T E R
H J E M M E L A G E T V A N I L J E I S K R E M
110,-Rørte bringebær & knuste kaker
S A F R A N I S & A P P E L S I N
155,-Karamellisert lefse og ristet mandel
D A G E N S D E S S E R T
150,-
O S T E R
O S T E T A L L E R K E N
165,-
245,-
Flatbrød & marmelade
Liten / stor
C O M T É 4 0 M Å N D E R
125,-
Kumelkost fra Juraomådet.i Frankrike. Serveres med salttistet valnøtt. Serveres per 40 gram.
Prøv den klassiske kombinasjonen med et lite glass Vin Jaune?
+ 150 ,-
B R I L L A T S A V A R I N
125,-
Laget på trippelfløre og serveres med Permigiano Reggiano. Serveres med 30-årig Balsamico. Serveres per 40 gram.
Prøv den klassiske kombinasjonen med et lite glass Barbera eller Barolo?
+ 150,- eller 295,-
1 9 2 4 - B L Å M U G G O S T
115,-
Som Roquefort lagdes i gamledager med kumelk og sauemelk. Serveres per 40 gram.
Prøv den klassiske kombinasjonen med et lite glass Tawyny portvin 20 yo.?
+ 150,-
FØLG OSS GJERNE!
Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne!