A LA CARTE

S N A C K S

R A K F I S K S N A C K S
120,-


67,-M A R C O N A   M A N D L E R


 
55,-
B R Ø D   &   S M Ø R


I B E R I C O   B E L L O T A   " P A T A   N E G R A "
15 gram

165.-

F O R R E T T E R

S J Ø S L A G S P L A N K E 
245,-variasjon på sjømat, vegetar, kjøtt, fugl - og med varierende innhold. Forrett for en person eller på deling som snacks


 S K A L L D Y R S U P P E
Fersk fisk og fennikel 
275.-


V I L L T C A R P A C C I O
Einebærgravet viltkjøtt fra Fritzøeskogene, bete, syltet sennepsfrø, estragonkrem, frisk urtesalat
245.-


R A K F I S K
Lefserull med rakfisk & ørrettartar smaksatt med rømme fra Røros, syltet bete, sennep, løk og kapers

235,-


S I K R O M   F R A   F E M U N D E N
30 gram. Surdeigsvaffel, rødløk, gressløk, créme fraiche, sitron

275,-


F O I E   G R A S
Terrine på Foie Gras, røkt svineknoke "Duroc", Celina-pære fra Kryssgården, multer fra Dalen og stekt brioche

275,-

H O V E D R E T T E R

A N D   F R A   H O L T E   G Å R D
395,-

Beter glasert med bringebær, kremet saus med sopp, poteter fra Virgenes stekt i andefett


K V E I T E
435,-
Ovnsbakt villkveite, persillerot, Champagnesauce, champignon og persille


L U T E F I S K
525,-Lutefisk fra B
rødrene Andreassen, bacon, grønne erter, sennepssaus, sennep, sirup, brunost og kokte poteter

Inkluderer påfyll
*Tilgjengelig fra torsdag 11. november


V I L T   F R A   F R I T Z Ø E S K O G E N E

455,-Kraftig viltfond med blåbær, pastinakk og fondantpotet


R Ø D V I N S B R A I S E R T   O K S E K J A K E

395,-Rødvinsaus, potetpuré, kål, bakt hvitløk og solbær

F O R   B A R N A

K J Ø T T
99,-Pommes frites og grønnsaker


F I S K
99,-
Potet, grønnsaker og smelta smør

S Ø T E   D E S S E R T E R

H J E M M E L A G E T  V A N I L J E I S K R E M
110,-
Rørte bringebær & knuste kaker 


S A F R A N I S   &    A P P E L S I N
155,-
Karamellisert lefse og ristet mandel


D A G E N S   D E S S E R T
150,-


O S T E R

O S T E T A L L E R K E N
165,-
245,-

Flatbrød & marmelade
Liten / stor


C O M T É   4 0   M Å N D E R

125,-

Kumelkost fra Juraomådet.i Frankrike. Serveres med salttistet valnøtt. Serveres per 40 gram. 

Prøv den klassiske kombinasjonen med et lite glass Vin Jaune?
+ 150 ,-


 B R I L L A T    S A V A R I N

125,-

Laget på trippelfløre og serveres med Permigiano Reggiano. Serveres med 30-årig Balsamico. Serveres per 40 gram.

Prøv den klassiske kombinasjonen med et lite glass Barbera eller Barolo?
+ 150,- eller 295,-


1 9 2 4  -  B L Å M U G G O S T

115,-

Som Roquefort lagdes i gamledager med kumelk og sauemelk. Serveres per 40 gram.

Prøv den klassiske kombinasjonen med et lite glass Tawyny portvin 20 yo.?
+ 150,-


FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

HVOR FINNER DU OSS?