VÅR MENY
NB! I perioden fra 1. juli - 10. august serverer vi ingen 7/5/ eller dagens 3-retters. Da har vi en sommermeny som vil bli publisert 25. juni.
Vi tilbyr en mindre a la carte meny - hvor rettene er velgjort, og råvarene nøye valgt ut og tilberedt.
I tillegg kan du velge en av våre 3 menyer.
*send oss en mail på post@sjoslag.no for allergener
FORRETTER
FORRETT
Sjøslagsplanke
småretter eller små tapas med variasjon på kjøtt, fisk, vegetarisk
265.-
*
Ørret Crudo
Bergamott, knutekål, agurk, soya marinert ørretrogn
255.-
*
Biff tartar “Signatur”
Tartar på indrefilet av Storfe, ostekrem, fritert potet, bete, karse
279.-
*
KAVIAR
Kalix Løyrom 30g
med friterte vafler, rømme sitron, gressløk og rødløk
375.-
Rossini «Black» 30g
Kaviar med lett smak, nøttaktig og kremet serveres med friterte vafler, rømme sitron, gressløk og rødløk
995.-
Rossini «Oscietra» 30g
Kaviar med intens smak, nøttaktig og kremet med høy syre serveres med friterte vafler, rømme sitron, gressløk og rødløk
1250.-
DESSERT
Crème Brûlée
Med Bourbon vanilje. Serveres på klassisk vis, uten noe tilbehør
155.-
Rabarbra
Sitron, bringebær, valmuefrø
175.-
3 x ost
Med tilbehør
185.-
5 x ost
Med tilbehør
265.-
F O R B A R N A
HJEMMELAGET KYLLING "NUGGETS"
99,-
VILLFANGET FISK
99,-Potet, grønnsaker og smeltet smør
FØLG OSS GJERNE!
Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne!

