VÅR MENY

Vi tilbyr en mindre a la carte meny - hvor rettene er velgjort, og råvarene nøye valgt ut og tilberedt.

I tillegg kan du velge en av våre menyer - med 3-retter, 5-retter og 7-retter.

3-retter: 650,-
5-retter: 850,- *
7-retter: 1250,- *

* Må forhåndsbestilles 

 

A LA CARTE

SNACKS

BRØD & SMØR
45,-


OLIVEN
55,-


ØSTERS
1 stk - 48,-
3 stk - 128,-
6 stk - 246,-
12 stk - 472,-
Serveres med sjalottløksvinaigrette & sitron


FORRETT


SKALLDYRSUPPE "MAISON"
245,-Fersk fisk, grønnsaker og brød


LØYROM - 30 gram
med friterte vafler, créme fraiche, sitron, gressløk og rødløk345.-


KAVIAR FRA ROSSINI - 30 gram
Velg kvalitet:
Black / Ocietra
595.-
795,-

med friterte vafler créme fraiche, sitron, gressløk og rødløk


KANTARELLTOAST
245,-Egg fra Svenkerød, kremost, stekte kantareller, lagret ost og urter


SJØSLAGPLANKE
245,Stor favroritten er tilbake på menyen! Utvalg av små tapas som skifter daglig

H O V E D R E T T E R

VILLFANGET FISK
385.-Dagens fisk, grønnsaker fra lokale bønder, saus på løpstikke og persille


AND FRA HOLTE
425.-Mais fra Kryssgården, gresskar fra Aassetre, sjysaus og jalapeño


ENTRECÔTE AV STORFE - 200 g
395.-Sauce bérnaise, lokale grønnsaker og pommes frites 


WAGYU 1150,-
per person

For minimum 2 personer.
OBS! Tilbredningstid på 30 minutter.

Grønnpepper og dijionpuré, sjysaus og pommes frites

F O R   B A R N A

K Y L L I N G  F R A  H O L T E
99,-


V I L L F A N G E T  F I S K
99,-Potet, grønnsaker og smeltet smør

D E S S E R T E R

HJEMMELAGET VANILJEISKREM
120,-Knust kake og bringebær fra Grubbestad Gård


DISCOVERY FRA KRYSSGÅRDEN
145,-Karamell og rosmarin


OST 
165,-
245,-
Serveres med tilbehør
Velg mellom 3 biter eller 5 biter


sjoslag

ÅPNINGSTIDER

 

Mandag & søndag:

Stengt

Tirsdag - Torsdag:

16:30 - 23:00

Fredag & Lørdag:

16:30 - 23:30

 

Kjøkkenet stenger for siste bestilling klokken 20:30 i ukedagene og 21:30 fredag og lørdag.

KONTAKT OSS

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

HVOR FINNER DU OSS?