A LA CARTE

F O R R E T T E R

S J Ø S L A G P L A N K E
245,-Perfekt forrett for en person - eller snackrett for to


F I S K  &  S K A L L D Y R S U P P E
225,-
Dagens garnityr


K A N T A R E L L T O A S T 
195,-
Egg fra Hvaal gård, sitron, persille, stekt brioche


R O S A L I T A  F R A  T J A M S L A N D S  G Å R D

245,-bakt i ovn, med olivenolje, hvitløk, urter. serveres med brød og salat

 

 

H O V E D R E T T E R

V I L L F A N G S T
295,-Brød og estragon bakt fisk, bete, sennep, kapers, pepperrot


K A L V E E N T R E C Ô T E 
355,-
Savoykål, sopp, gulrot 


P A S T A  "V I D A R Å S E N"
275,-

Trøffelkrem, radicchio og persille


A N D  F R A  H O L T E  G Å R D
365,-

Glasert lår, brokkoli, plomme fra Gvarv og  mandel

F O R   B A R N A

K Y L L I N G   F R A   H O L T E   G Å R D
99,-Potetmos og grønnsaker


F I S K
99,-
Potet, smelta smør

D E S S E R T E R

H J E M M E L A G E T   V A N I L J E I S K R E M
105,-Rørte bringebær & knuste kaker


 S I T R O N T E R T E
165,-
Blåbær og eple fra Gvarv


O S T E R 
165,- / 245,-

Flatbrød fra Kjose & marmelade
Liten / stor

MENYER

D A G E N S   3 - R E T T E R  •  525,-

Spør din servitør, stol på kokkene og la dem servere deg dagens 3-retter med forrett, hovedrett og dessert.

 

D A G E N S   T A V L E M E N Y

I tillegg til vår a la carte-meny vil vi ha en liten tavlemeny med retter som endres daglig.

F.eks: ferske reker, fiskesuppe eller østers.


Å P N I N G S T I D E R

Onsdag - lørdag: 17 - 00
Mandag, tirsdag & søndag: Stengt
Kjøkkenet stenger for siste bestilling 21:30

 


S M I T T E V E R N

Vi forholder oss til enhver tid til FHI's råd om smittevern, og ber våre gjester vise hensyn. Hold avstand til andre gjester og våre ansatte, vask hender - og hold deg hjemme om du er syk. Husk å holde karantene-reglene. Har du vært ute og reist ber vi deg holde deg hjemme, og forventer at du følger pålagte rettningslinjer. For oss er det viktig å trygge restauranten for våre gjester og arbeidsplassen til våre ansatte. 

GRUPPEBOOKING

Vi har også mulighet for å ta imot bookinger til større grupper, lukkede selskaper og egne menyer. Se mer her. 

sjoslag

Å P N I N G S T I D

Onsdag - lørdag

17:00 - 00:00

 

 

 

 

Kjøkkenet stenger for siste bestilling klokken 21:30.

 

F Ø L G   O S S

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

julebord